Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

:)))))

w sprawie sexu-kobietki pomóżcie kobietce w potrzebie :)

Polecane posty

Nigdy nie uprawialam seksu w czasie okresu, a dziś mój facet wraca i bardzo długo się nie widzielismy pragniemy dzis seksu.:) I do was pytanko czy to prawda że podczas seksu miesiaczka sie na zatrzymuje i leci tylko śluz ? { mam 1 dzien okresu, początki ] jak myślicie zaryzykowac ? :)

Gość lopae
spakuj pleczaczek 🖐️

Gość ewa spod siódemki
Dobry koń to i po błocie przejdzie Ja często się kocham z mężem podczas okresu, ręcznik pod tyłek i jechane,

już spakowany :) pytam poważnych ludzi, a nie osob które przeciadują całymi dniami przed komputerem i piszą głupoty bo nie mają co robic :)

ewa spod siódemki - czyli myslisz sprobowac ? :) a okres w czasie seksu sie zatrzymuje czy to głupota ?:P

Gość kobeitka8
To juz od was zalezy, moze nieco bardziej bolec przez skurcze macicy,a poza tym troche wiecej w tym wstretu nizeli przyjemnosci,wasz wybor...

chociaż ja dziś dostałam ten okres, a napoczątku to słabiutki jest, wiec chyba spróbuje :P

Gość NIE CHCE MI SIE WYMYSLAĆ
kto ci takich głupot naopowiadał?

Gość ewa spod siódemki
Zawsze członek jest umazany krwią, krew fakt, nie leci jej jak normalnie.ale czym się przejmować? kochacie sie? nie brzydzicie się siebie? to w czym problem? a jak masz wątpliwości to zapytaj partnera czy nie będzie mu to przeszkadzało. Wodę w kranie zapewne masz, więc po wszystkim się umyjecie i nie będzie śladu.

kobeitka8 - no on powiedział ze mu chyba nie będzie przeszkadzać, a nie widzielismy się 3 miesiące, a mój okres trwa 7 dni, a nie chce już czekać :P

naczytałam się tych głupot na internecie :P bałam sie troche tu napisac bo zaraz każdy będzie jakieś głupoty wypisywał. ale jednak nie są tu ludzie którzy doradzą :)

Gość ewa spod siódemki
Poza tym pierwszy dzień okresu nie jest tak obfity jak dzień 3-4. powodzenia

Gość fdtr
spróbujcie najpierw się wykąpać razem, no wiesz romantyczna kąmpiel i kochajcie się w wannie, możecie wyjść, na pralce itd :D po kąpieli trochę krwawienie ustaje :D próbowałam nie raz :)

Gość wredniucha10
w aptekach są specjalne gąbki - wypłukujesz się irygatorem, wkładasz gąbkę i do zabawy! ;-)