Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak mi zle, tak mi zle

jestem załamana wiec jem czekolade toblerone, popijam piwem i

Polecane posty

czeka juz na mnie butelka wina. Mam dosc tego zycia i milosci, czemu jest taka trudna :( chce poczuc ulge ale nie potrafie, zle mi ogromnie, niech ktos mnie wyslucha i pocieszy, ne wiem jak sie juz zachowywac :(

zakochalam sie w facecie, w koledze moim. Dziwnie sie zachowuje wobec mnie, raz pokazuje ze jemu tez zalezy, widac to po nim, dotyka mnie, spedza ze mna czas, staje na glowie zebym gdzies przyszla gdzie i on bedzie. A pozniej potrafi milczec i sie nie odzywac nawet i 2 tygodnie zabawa w kotka i myszke

Gość to zjedzmy sobie razem
up

Gość matimars
co sie takiego zlego stalo ??? zawsze kazdy klopot mozna rozwiazac jak wiesz ;-)

faceci sa dupkami. Nie mozecie nigdy wprost niczego powiedziec tylko motacie wszystko jeszcze bardziej :(

Gość matimars
moze i tak...nie wszyscy sa okey wobec innych ale nie mozna generalizowac ze wszyscy faceci sa bebe...a wszystkie kobiety sa cacy??? tez nie sadze ;-)

Gość adadadadada
KAZDY FACET TOP SWINIA; WIBRATOR NIE ZDRADZA I NIE W KQQURWIA NOO CHYBA ZE BATERIW PADNA

Gość matimars
mmm a wiec jak slysze masz naprawde zle doswiadczenia ale nigdy nie stawiamy wszystkich i wszystkiego pod jedna kreska.. mnie tez partnerka wystawila do wiatru a wiec reszte kobiet tez mam postawic pod kreske?? nie sadze ze to byloby w porzadku ..