Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka kkkkkkkkkk

czy to już choroba proszę o jakieś rady

Polecane posty

boże jestem chyba uzależniona od zakupów ale nie tak normalnie tylko na poważnie ciągle kupuje i wydaje pieniądze których nie mam mam ogromne długi, jestem już nawet prostytutką sypiam z facetami za kasę, mam pond 30 tys długów, pożyczyłam kasę od kolesia od którego nie powinnam była pożyczać teraz nie mam jak oddać i z nim sypiam, rodzina nic nie wie nawet nic takiego nie podejrzewa i mój chłopak też nie, jego to mi najbardziej żal bo jest ze mną a ja ciągle robię takie świństwa, ja mam już obsesje chodzę i ciągle kupuje już nie mam gdzie dawać tego wszystkiego a nadal potrzebuje PILNIE POTRZEBUJE RADY !!!!! mam 20 lat

Gość dodoska
Zawsze sie zastanawiam,po co ludzie pisza takie bzdurne prowokacje,to zdaje sie jest choroba.

Gość ty chyba
masz cos z glowa jak mozna kupywac majac takie dlugi

wiesz ja raczej nie jestem na tyle chora by wymyślać jakąś marną prowokację i zmyślać takie historię po prostu mam problem ale jak nie wierzysz nie odpisuj

Gość alema kota
wiesz może idź na terapię bo ty już w jakąś skrajność popadłaś nie wiem nawet co ci poradzić

chodziłam do psychologa jakieś pół roku temu i przez około miesiąc jednak nic mi to nie pomagało a on zdzierał ze mnie jak nie wiem

Gość zaczarowannna
boże puszczać się za kasę dnoooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak tak wiem że to już dno dlatego tu napisałam nic mi już nie przychodzi do głowy