Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjdffrjkfmrkjfr

czy sie skompromitowałam??byłam na wyjezdzie szkoleniowym z pracy

Polecane posty

Gość hjdffrjkfmrkjfr

taki wyjazd dla osob ktore osiagają najlepsze wyniki sprzedazowe i rano mialy byc jakies zabawy szkolenia na 11nasta...ja niestety ani na sniadanie nie przyszlam ani na to szkolenie bo spałam i tak bardzo chciało mi sie spac.Przyszła po mnie kierowniczka a ja ją błagam że zglaszam na żadanie bo chce mi się spać.W nocy nie mogłam spać więc wziełam tabletke nasenną dość silną i powiedzialam jej o tym.. Czy oni myslą ze kazde moje spoznienie (a spozniam sie czesto)z tego wynika?

Gość Przemysław Włodzimierz Wojciec
Nie rozumiem :O

Gość hjdffrjkfmrkjfr
waa

Gość hjdffrjkfmrkjfr
czego?no wyjazd szkoleniowo integracyjny był...taki dla wybranych szkolenie o 11 po mnie przychodzą a ja krzycze że nie wstaje bo spac mi sie chce i błagam ich zebym nie musiała w nim uczestniczyć bo wziełam tabletke na sen i musze sie wyspać:Okierowniczka znieruchomiała

Gość hjdffrjkfmrkjfr
ale to nie koniec ..wiadomo na takich szkoleniach wszyscy piją.wiec wypiłam troche rano mamy mic powrót wszyscy przygotowani z walizkami a ja w łozku bo niestety tak mam ze jak sie napije to rano tez wstac nie moge ani ruszyc głową.Jak wykonuje ruchy to mi niedobrze i mam zawroty glowy.Przychodzi po mnie kierowniczka na co ja szczerze mówie jeszcze z alkoholem we krwi że ja nie moge jechac bo jak zaczynam sie ruszac to zle sie czuje poniewaz mam chyba grype jelitową:O

Gość to jakaś pokrętna opowieść
:-0

Gość no raczej dramat
raczej przegrałas zycie w tej firmie.Ale wazne ze wyniki sprzedazowe masz.Generalnie to dopki sprzedajesz to masz bezpieczenstwo.Nie zarzyna sie kur znoszących złote jajka:)

Gość fcdvgcvdr
fvr

Gość fcdvgcvdr
w3

Gość stusutusutusutust
o rany... czytam i sobie notuję w myślach - "nigdy nie pić na wyjazdach służbowych (czy jak to tam nazwać) też mam okrutnie słaby łeb - trochę alkoholu i na drugi dzień jestem wrakiem. Teraz to już za późno.. możesz przepraszać, itp. Najgorsze, że to był jakiś wyjazd "dla wybranych", jak to określiłaś... no, sama znasz swoją firmę, więc chyba wiesz komu i jak bardzo musisz okazać jak ci przykro z powodu twojej niedyspozycji...

Gość richie ryczy
ale, że darłaś się na babe żeby spac ci dała? co ty chora na łeb jestes? jak dziecko rozpuszczone

Gość hjdffrjkfmrkjfr
a co miałam zrobić? chciałam spać, nie mogłam wstać, a ta do mnie, żeby wstać. mobbing:(:(:(

Gość richie ryczy
to jak masz takie problemy to trzeba było nie jechc tylko dc szanse komus, kto by z tego szkolenia skorzystał:o

Gość hjdffrjkfmrkjfr
normalnie nie. tylko po tabletce. i po alkoholu:(