Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przemyślenia po kotlecie

Dlaczego wszędzie muszą się wpierdalać wegetarianie z tymi swoimi mundrościami?

Polecane posty

Mnie generalnie gówno interesują opinie wegetarian, którzy są podludźmi i odpadami gatunku Homo Sapiens. W warunkach naturalnych takie ścierwa same się eliminowały z puli genów bo zdychali jak nie z głodu, to wycieńczenia organizmu. Ewentualnie byli odjebywani przez współbratymców - bo i na co komu przemądrzały, chorowity i przewrażliwiony na punkcie zwierzątek cwel? Składało się takiego durnia w ofierze lokalnemu bóstwu i był spokój. Teraz niestety dzięki cywilizacji, nawozom azotowym i rozwojowi techniki (które oni tylko konsumują bez wkładu własnego) mogą się rozmnażać, zatruwać świat, pulę genetyczną i internet swoją srolowatością. Ale już niedługo. Tylko czekam aż cała ta cywilizacja technika pieprznie wpizdu (bo nie może następować nieograniczony wzrost populacji przy nieograniczonej produkcji), a te "humanitarne" błazny pierwsze pójdą spotkać się z naturą w ramach naturalnej selekcji. Amen :classic_cool: 🖐️

Gość HuszuAsz
ja jak jem świnkę odrzuca mnie i mam odruchy wymiotne mogę jeść tylko baraninę w kebabie dupę krowy i cycki kury inne mnie odrzucają szczególnie te białe gluty i żyłki

Gość chamskie posty (nie doczytałam
do konca zreszta) trzeba wywalac z kafe. Poz ty jestes kretyn, bo ludzkosc zmierza w strone wegeterianizu, inaczej bedzie głod, ale wiem,ze kretyni nie czytaja zadnych publikacji naukowych

Nie ludzkość, tylko elity wciskają prolom takim jak ty religię zwaną wegetarianizmem, która służy właśnie temu abyś z uśmiechem na ustach wpierdalał karmę która jest niczym innym jak... paszą dla zwierząt. Czym jest modny "błonnik"? Paszą którą daje się zwierzętom hodowlanym. Nie mówiąc o syfie zwanym soją który można uprawiać na każdej glebie, dowolnie modyfikować. Tylko ma "skromny" minus w postaci zaburzenia gospodarki hormonalnej u facetów. A przy okazji hormonów to trzeba nadmienić, że aby wytworzyć testosteron potrzeba CHOLESTEROLU jak i do produkcji innych hormonów. A gdzie jest cholesterol? Chcesz być zwierzęciem hodowlanym to sobie bądź, ale nie pierdol kapłanko wegetarianizmu, że to dobra dla ludzi i zdrowia religia.

a tak naprawde to kotleta ostatnio jadłem na komunie,koledzy dostali rowery a ja dobrze wypieczonego z podwójną panierką schabowego i jedyne co mi pozostało to wyżycie sie na normalnych ludziach, którzy brzydzą się padliną i takimi ścierwami jak ja ehhh

Czemu marnujemy takie dobra jak ciała ludzkie i marnujemy je zakopując w ziemi? Czy to wymysł wegetarianów?

Gość dla wegetarian kula w łeb
Bez mięsa!