Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewunia144

cykle bezowulacyjne przy rekularnych miesiaczkach

Polecane posty

Gość ewunia144

Witam, od 5 miesiecy staramy sie z mezem o dziecko, niestety bez rezultatow mimo, ze mamy juz jedno dziecko. Okres mam regularny co 28-29 dni. Miesiaczka trwa 2 dni obficie kolejne 2 plamienia.Od dwoch cykli mierze temperature codziennie rano w pochwie o 7.00. I tu zaczyna sie problem. W grudniu @ byla 8. Temeratura przez caly cykl 36.6-36.5. Sluz plodny 23-24 oraz bol jajnikow i brzucha, oczywisie w tych dniach wspolzylismy. Pozniej do konca cyklu temperatura 36.6. 06.01.2013 @ PRZEZ 4 DNI. TEMPERATURA, na poczatku cyklu od 36.6 do 36.5 Wspolzylismy od 10 do 15dnia cyklu . 15 wystapil sluz jajka kurzego i bol jajnika. Lecz po tym temperatura spadla i nadal utzrymuje sie do dzidiaj czyli 21dc na poziomie 36.3. Dzisiaj rowniez sluz przezroczysty rozciagliwy ale kleisty. Co o tym myslicie. czy moge miec cykle bezowulacyjne mimo regularnego krwawienia?? czy owulacja wystapila dopiero dzisiaj??

Gość wybierz się do ginekologa
na monitoring cyklu ! Zlituj się skoro Ty nie wiesz czy masz owulację to do cholery skąd my mamy wiedzieć !!!

Gość kuku bec
polecam wyprobowanie testow owulacyjnych sa tanie na allegro ja za 60 szt place 35 zl bo w aptece 5 szt po 25 ;/ one pokaza czy owulacja wystepuje , bo tak to ciezko stwierdzic, kazda z mas ma inaczej ... ja np owulacje mam w 10dc a kolezanka 16dc ...

Gość a o ktorego pytasz
pewnie ze mozna! ja mam bezowulacyjne cykle przy regularnych miesiaczkach co 30 dni. Potwierdzone badaniami progesteronu i monitoringiem. Tez mam jedno dziecko, o drugim narazie nie mysle

Gość ewunia144
no wlasnie testy owulacyjne pokazuja w tym miesiacu jedna kreche.

Gość do kuku bęc
od kiedy testy pokazują czy owulacja występuje??? one pokazują ze się zbliża ale nie że do niej dochodzi.Doucz się dziecko a potem baw w testy i udzielanie głupich rad!

Gość Alicja.....................
Witaj. Tak, możesz mieć cykle bezowulacyjne pomimo regularnego krwawienia. Ja staram się o 2 dziecko 5 lat. W tym czasie miałam regularne @, płodny śluz, ból w okolicy jajnika i 2 krechy na testach owulacyjnych. Na monitoringu, który robiłam przez 3 kolejne cykle przez okazało się, że nie mam owulacji. Aczkolwiek mimo usilnych starań, leczenia CLO, monitoringu itp w ciąży dalej nie jestem choć owulacja po leku pojawiła się.