Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość leia181

lekki ból podbrzusza dzień po stosunku

Polecane posty

Gość leia181

Witam, wczoraj dość ostro kochałam się z chłopakiem, nic mnie wtedy nie bolało. Dzisiaj nie dość, że jestem troche obolała tam na dole (ale przy ostrym stosunku to chyba normalne), to pobolewa mnie lekko podbrzusze. Z tego co czytałam w internecie, sugeruje się, że może to być objaw zapalenia pęcherza moczowego, ale raz, że od razu po stosunku poszłam się załatwić, to oddawanie moczu jest normalne i bezbolesne (wczoraj jedynie szczypało mnie lekko, kiedy mocz poleciał w stronę narządów płciowych, ale wydaje mi się, że było to własnie spowodowane podrażnieniem). Niektórzy sugerują też nadżerkę, ale jeszcze w tym miesiącu moja ginekolog, mówiąc mi o wynikach cytologii, twierdziła, że lepiej być nie może. Jeszcze inne martwią się, czy nie jest to objaw zapłodnienia, ale co prawda przypadkiem prezerwatywa częściowo została we mnie, jednak biorę tabletki antykoncepcyjne (regularnie, bez wymiotów, biegunki czy innych leków), więc ciąża jest raczej niemożliwa. Co może być przyczyną tego bólu? Czy może być to spowodowane po prostu intensywnym stosunkiem i podrażnieniem wewnętrznych narządów?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować