Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izolda23

Mała delikatna blondyneczka czeka na miłość.

Polecane posty

Gość Izolda23

A miłość nieustannie ją omija...

Gość marcin ...,
moge cie wyruchać jak chcesz

Gość xcmvop
a skąd jesteś jeśli wolno spytać

Gość Izolda23
marcin a dużego masz kutasa ? z warszawy

Izolda23: widocznie brakuje Ci szczęścia w życiu albo wyczucia odpowiednich ludzi i chwili... Młoda jesteś,jeszcze wszystko przed Tobą ;)

Gość marcin ....,
16 cm

Wystarczyło, że z psem wyszłam, a już się pojawił podszyw. Cóż, teraz już się zaczerniłam i mogę porozmawiać. Nie wiem czemu tak jest. Wszystkie moje koleżanki miały już doświadczenia z facetami, wiedzą co to znaczy miłość, bliskość drugiej osoby. Nie jestem brzydka, było kilku facetów, którzy się o mnie starali, ale zazwyczaj tacy, których wolałabym nie spotykać, niekulturalni, wulgarni, powierzchowni. Nie mogę trafić na żadnego wartościowego mężczyznę, który dorównałby mi wrażliwością, kogoś poważnego, dojrzałego psychicznie.

... ale nie z amstafem , bo wtedy mogłoby być odwrotnie

Nie szukam. Czasem tylko rozglądam się wokół. Ale to chyba bez znaczenia, skoro fajni mężczyźni są już zajęci, a jeśli nawet nie, to ja jestem zbyt nieśmiała i ginę w tłumie.

Gość tristan123
" Nie jestem brzydka, było kilku facetów, którzy się o mnie starali, ale zazwyczaj tacy, których wolałabym nie spotykać" A nie sądzisz, że właśnie dobrze określiłaś swoją urodę tutaj tym zdaniem? Urodę kobiety mierzy się jakością przyciąganych facetów.

Zauważyłam, że tylko dlatego, że jestem nieśmiała i cicha, łatwo się peszę, niektórzy faceci biorą mnie za uległą. A brzydko mówiąc, to jest gówno prawda, brzydzę się takich ludzi jak oni i z góry odrzucam. Kiedyś podobałam się komuś w moim typie, ale za późno się o tym dowiedziałam, i dlatego jest mi przykro.

Gość tristan123
A ile masz lat?

Gość tristan123
23 lata no na tyle dużo by się przejmowac że nie masz chłopaka, ale na tyle mało że można śmiało powiedziec że przyszłośc istnieje, nie zawiedzie cię twoja nadzieja.

Izolda_izz: nie jesteś czasem introwertyczką? Bo wiele z wymienionych przez Ciebie cech i sytuacji brzmi znajomo; także to: x "Kiedyś podobałam się komuś w moim typie, ale za późno się o tym dowiedziałam, i dlatego jest mi przykro" x Ileż razy to przerobiłem... Ale potem pokonałem przynajmniej częściowo nieśmiałość i poszło z górki... no,prawie z górki,ale na pewno łatwiej ;) Będzie dobrze,ale łatwiej Ci bedzie na pewno z kimś podobnym do Ciebie,a nie z gościem,który od razu wyczuje mozliwość zdominowania Cię ;)