Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiony:)

Dlaczego dziewice boja sie duzych penisów ?

Polecane posty

nie rozumiem tego dlaczego tak jest ze kobiety boja sie troche wiekszych penisów niz 14 cm? np 18 cm ?

Gość natychmiast zapisałabym
trafiłeś na forume dla odważnych kobiet

no to ciekawe czy znajda sie tutaj odwazne ;D

ja nie rozumiem narzekacie na male siusiaki ze ledwo czujecie ale jak duzy penis ktory moze was wypelnic to juz strach ?

Gość rokoko185
Mój też ma dużego 19cm. Nawet jak byłam dziewicą jakoś strach nie czułam. Choć nie powiem nie zar bolało gdy za mocno wsunął, ale teraz jest bosko, ja się rozciągłam po porodach i może bez poprów mnie posuwać. Wcześniej musiał się pilnować żeby nie wkładać całego do końca, twoje panny się boją?

Gość XL chętny na ...
Wiem coś o tym :) mój też nie jest mały i muszę do tej pory uważać by nie dobijał do końca.W niektórych pozycjach wkładam po jaja i nic moją nie boli.Lubi ten mój przyrządzik bardzo.

nie to zebym kogos tu szukal ale nie wiem w czym problem poznalem dziewczyne znalismy sie pol roku i gdy mialo dosjsc do kochania sie stwierdzila ze to nie to :(

Gość Dziunka :*
3 lata temu spotykałam się z pewnym facetem , byłam wtedy dziewica i powiem wam ze on mial ogromnego kutasa ,próbował mnie 3 razy rozdziewiczyc ale skończyło się tylko na oralu ... Myślę ze to przez to ze mial za dużego bo pol roku później straciłam dziewictwo z moim eks który mial mniejszego i po dwoch próbach poszło :D

problem bo przez to nie moge znalezc sobie kobiety :(

15cm może być. 😴 Bać to za duże słowo. 😴 Po prostu niemożliwa byłaby głęboka penetracja pochwy oraz głębokie gardło. 😴

"Po prostu niemożliwa byłaby głęboka penetracja pochwy " Żeby nie było wątpliwości. Głęboka penetracja byłaby możliwe, ale nie taka w pozycji na pieska, kiedy przy każdym ruchu jaja obijają się o łechtę. 😴

nie wiem co jest wiekszym problemem dlugosc czy 15 cm objetosc mojego penisa

Gość krótko, zwięźle i na temat
moje początki z mężem w seksie nie były łatwe i nie byłam dziewicą, ale miałam małe doświadczenie. wszystko zależy od rozluźnienia i wyćwiczenia. Na początku w pozycji na pieska mnie bolało bo mąż też ma dużego a teraz jest to jedna z lepszych pozycji. wszystko jest kwestią czasu, rozluźnienia i zaufania do siebie :)

Gość fgytrhvx
Moze na poczatku go tak nie demonstruj tylko dzialaj !

Gość Arthureek
Jak spojrzala na niego ipowiedziala ze z seksu nici bo masz duzego ?

Gość Zapytajka ?????
Bo to moze zwyczajnie bolec, dzięki bardzo mam mala --ja wole juz faceta z małym niż takiego rzeznika

Gość Mychaaaa2554
Zapytajka ma racje na pierwszy raz moze byc to dosc bolesne wtedy moze paluszkiem ja rozgrzej a pozniej dopiero penis.

Gość Szukam dziewicy:)
Jak jakaś chetna to moge pomóc;) rozmiar w sam raz dla dziewicy.

Gość Silna mimo wszystko
A co Ty masz z tą dziewicą?? Może po prostu nie możesz znaleźć kobiety, bo szufladkujesz je na dziewice i rozdziewiczone. Poza tym upatrywałabym się jednak, gdzie indziej powodu, dla którego jesteś sam. Poza tym rozmiar nie do końca decyduje o odczuciach partnerki, w tym o bólu. 18 cm to żadna anomalia.