Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaaa35

Jak można zakochać się w mężczyźnie młodszym o 10 lat? To miał być tylko seks...

Polecane posty

Gość Onaaa35

Jestem rozwiedziona. Poznałam go w pracy, sypialiśmy ze sobą równo pół roku. Miałam świadomość, że to tylko romans. Dobrze się przy nim czułam i oboje nad sobą nie panowaliśmy. On jest śliczny, zbudowany brunet, niebieskooki. Bardzo inteligenty. Po długim seksie potrafiliśmy rozmawiać nawet do 5 rano :). Nie pomyślałabym, że się zakochałam. Przyzwyczaiłam się do niego. Przez ostatnie 3 tygodnie nie mogłam się z nim skontaktować, ciągle był zajęty, w końcu dorwałam go w pracy, powiedział że przyjdzie dziś. Powiedział, że już nie będziemy się spotykać, poznał kogoś. Rozryczałam się przy nim...:( Wiem, żałosne. On od razu: ,,no ale jak to, przecież oboje chcieliśmy tego, nie płacz, nie chciałem cię skrzywdzić, myślałem że zasady są jasne..." W końcu wybuchłam "wynoś się gówniarzu pierdolony, wykorzystałeś mnie!" Od razu wziął kurtkę i usłyszałam tylko: ,,Tak samo wykorzystałem ciebie jak ty mnie kretynko''. Nie wiem co mną kierowało, nie będę go przepraszała bo po co. Ale juz za nim tęsknię...

No i znów muszę brać się w garść. Mój mąz mnie zdradził... stwierdziłam, że należy mi się coś od życia. Luźna znajomość przecież nie chciałam znów się angażować i cierpieć!!! I CO????!!!!!!!!!

Gość dgdfgfdff
ojj ale czego Ty się spodziewałaś???

Gość pachnie prowowo
maz czy kochanek?

Gość kurde, no lipa, raz że
tęsknisz, dwa że się odkryłaś przed nim i zrobiłaś awanturę

Gość oooo nie
o podobną sytuacje miałam, wlasnie z widac ze z tymi mlodszymi tak jest, wiesz- staraj sie nie myślec o nim, wykorzystal cie tylko jak ten mój młodszy, podobna sytuacja, zapomnisz o nim, pozbierasz sie,

ja sama do końca ,,nie wiedziałam'' o swoich uczuciach. Jakoś myślałam, że on zawsze będzie przy mnie...

Gość pachnie prowowo
pisze serio zaba sama jestes idiotka frustratko

Gość fkfkfkf
, łapiecie kobietki- za mocno wszystkie slowka , jak cieple buleczki, a potem placz , niestety

Onaaa Ciesz się z tego co mialas ,dobre i tyle :) I ślepej kurze ziarno się należy . Dlatego dobrze być dobrym je..baką ,dobry sex uzaleznia kobietki :) Chce się żyć !!

napisz bloga "seks bez zobowiązań - zagrożenia i konsekwencje myślenia waginalnego" może uratuje to przynajmniej jedną właścicielkę kobiecego mózgu z deficytem zdrowego rozsądku

Gość też spotykam się z młodszym
i co z tego...:classic_cool: chemia chemią 😘 a wiem że nie będzie ze mną gdyż marzy o dziecku... ale liczy się tu i teraz :):):)