Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enkepenke

znowu boli mnie zoladek mimo ze biore leki

Polecane posty

Gość enkepenke

biore roznie raz helicid raz controloc ale co jakis czas mnie boli mam mdlosci nie moge jesc ,gastroskopie mialam 5 lat temu i wykazala zapalenie sluzowki zoladka i przepuchline rozworu przelykowego.

Gość enkepenke
sram po suficie i jem kupy :classic_cool:

Gość biofemia32
mam podobnie,controlog non stop! 3 lata temu gastroskopia wykazała małą nadrzerkę .Jak mnie bardzo boli to pije szklankę ciepłego mleka z cukrem i przechodzi a ostatnio dowiedziałam się,że podobno zwykłe migdaly pomagaja spróbowałam i eureka pomaga! Jak tylko zaczyna bolec to zjadam garsc migdałów i przechodzi spróbuj!

Gość kwasu nie jadam
biofemia a jakie migdaly te cale takie czy bez skurki?jadlam migdaly w ciazy na zgage:)

Gość biofemia32
normalne ze skórką ,całe.Ja miałam zamiar się wybrac do gastrologa po nowym roku ,ale po nowym roku to dowiedzialam sie ,że jestem w ciązy i teraz musze sama siebie leczyc domowymi sposobami,wiec tak jak pisałam,mleko z cukrem i migdały jak dla mnie ok.Mozesz spróbowac,nie zaszkodzi! powodzenia i pozdrawiam

Gość kwasu nie jadam
ja tez planuje dziecko w pierwszej ciazy pod koniec juz musialam brac leki bo niewyrabialam,sprobuje tych migdalow ,mleka nie bo bedzie mi niedobrze po nim;/

Gość dafdag
Kwasu, a badanie na helicobacter pylori robiłaś? Z domowych sposobów pomaga, picie na czczo oleju (rokitnikowy, lniany, oliwa z oliwek, co tam, kto woli) oraz siemie lniane.