Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uwag kilka pewnej mamy

gdyby mężczyzni płacili za rodzenie dzieci, to dzieci miałyby bogatych ojców

Polecane posty

Gość Uwag kilka pewnej mamy

i szczęsliwe matki, a tak? każdy biedak może sobie zrobić bachora a potem wszyscy żyją w biedzie i na koszt państwa! czyli na mój koszt!

Gość plokiju
HA HA HA A ty myslisz że takie dziecko do 5 lat to niby zna wartość pieniądza ? Takie dziecko jest bardziej szczesliwe niż to dziecko gdzie mamusi nie zobaczy tatusia również , bo biedacy zapracowani , myslą tylko o forsie i nie maja czasu myslec o dziecku. Najlepsze jest to, że tacy to mysla że pieniądze zastapią wszystko.

Gość plokiju
Na jakiej podstawie niby stwierdzasz ,że oni zyja na koszt państwa ? Ze dostaną te 43 zł na dziecko ?

Gość plokiju
Zauważ , że niektórzy rodzice celowo rezygnuja z zarobku, byle być ze swoimi dziecmi w domu. To są ich swiadome decyzje, celowo skazują się na "biede"by dać szczesliwe dziecinstwo swojemu potmostwu, ale ty tego nie zrozumiesz, bo wg ciebie szczeliwy moze być tylko ten kto ma miliony na koncie

no niestety teraz dzieci znają wartość pieniądza, także te małe. Na Wigilii mój siostrzeniec, w wieku właśnie 5 lat życzył mi jednego "dużo kasiory"

Gość kurczeniewiemm
CZEMU NIE PÓJDZIESZ Z TYM NA CIĄŻOWY? BOISZ SIĘ ? :classic_cool:

Gość catcate
popieram a tak w ogóle nie dosyc że powinni płacić to powinii sami ich rodzić. Moim zdaniem przeżywanie tego bólu (którego nie doświadczyłam i nie zamierzam ale sobie wyobrażam :P ) podkreśliłoby ich męskość. I tak ziemia byłaby mniej zawszona wszami z rodzaju człowiek ;P

Gość catcate
sorry ale mi by nie przeszkadzało mieć bogatych rodziców ;) tak tylko piszą biedni - bogaci nie mają dla siebie czasu, tak samo jak brzydcy pisza że liczy się wnętrze

Gość podbijacz rozmywacz
podbijam bo ważne