Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaki jeeden...

Moja dziewczyna mnie zdradziła...

Polecane posty

Gość taaki jeeden...

Jestem z dziewczyną od około 3 miesięcy w związku, do tej pory zawsze jej ufałem, chociaż byłem zazdrosny o jej kolegów bo ma ich dużo ale zapewniała, że to są tylko koledzy więc wierzyłem. Jakiś czas temu dała mi swojego laptopa do przejrzenie bo coś tam się działo, w czasie tego jak ja grzebałem w ustawieniach dostała wiadomość /Cześć :*/, może to nie ładnie ale dla mnie taka emotka coś znaczy i nie wysyłam jej każdemu więc zaciekawiłem się kto tak pisze do mojej dziewczyny i przeczytałem rozmowy z tą osobą. To co przeczytałem przeraziło mnie, bo okazało się, że mnie okłamuje, była taka sytuacja jak już zaczęliśmy być razem, że pojechała do tego kolegi do domu niby się tylko spotkać ale obiecała, że wróci na noc (bo wiem, że zdarzało jej się nocować u niego), po 22 mi napisała smsa, że już jest w domu a tak naprawdę u niego spała, a na domiar wszystkiego doszło między nimi do seksu czyli mnie zdradziła :( Nie wiem jak teraz postąpić czy ją zostawić czy wybaczyć? Zależy mi na niej bardzo i powoli się w niej zakochuje.

Gość taaki jeeden...
dodam jeszcze, że ten kolega ma na imię Azor

przestałem czytaj jak zobaczyłem ze: ufałeś kobiecie po 3 miesiącach związku :o nazywasz ja swoja dziewczyną po tym jak cie zdradzila czy ty chłopcze jestes normalny?

Gość dwsdqw
chlopie ile ty masz lat ze zwierzasz sie na kafe?? pewnie jeszcze nie masz 20 lat...co to za zwiazek 3 miesieczny, daj spokuj