Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwdw

jutro o 20 na TV PULS premiera filmu Anatomia upadku

Polecane posty

Gość wwdw

Telewizja Puls wyemituje film Anity Gargas „Anatomia upadku poinformowała portal Niezależna.pl Agata Kwiatkowska z ogólnopolskiej stacji. Dokument opisujący nieznane fakty dotyczące katastrofy smoleńskiej będzie można zobaczyć na antenie TV Puls już jutro - w środę 30 stycznia - o godzinie 20:00 oraz w niedzielę 3 lutego o godz. 21:55

Gość czabbi
fajnie

Gość fdgdfaf
nieznane fakty ha ha ha dobre! będzie filmik do winka

Gość etrtre
@fdgdfaf z czego się śmiejesz przygłupie? :classic_cool:

Gość fdgdfaf
jestem kobietą, równie mądrą i życiową jak pani Profesor:):)

Gość fdgdfaf
bo jak po ponad 2 latach po katastrofie ja słyszę nowe fakty / nieznane fakty i to od pani która wypowiada się w TRWAM po 21 to mi już tylko śmiech zostaje kolego:):)

Gość fdgdfaf
moje IQ to 32 :(

Gość fgcytcf
Tv Puls- to ciekawa telewizja z jednej strony stara się być bardzo moralna, w końcu udziały ma zakon, ale z drugiej emitują gorszące widza "Goło i wesoło"

Gość fgcytcf
Oglądałem na Youtube i oceniam 3,5/5 zabrakło mi interpretacji filmiku 1:24

Gość [AN]
Co rżysz te per fdgdfaf ,słyszałaś o śledztwach w których po kilkudziesięciu latach wykrywano nowe fakty.Imbecylu nie ośmieszaj się bo im więcejej gadaszztym bardziej sie pogrążasz.

oglądałem ten film dwa razy i muszę przyznć że bardzo rzetelnie zrobiony.autorka dociera do ludzi którzy w normalnych okolicznościach byliby kluczowymi świadkami.a w naszych realiach zupelnie zignorowani przez pseudośledczych.aż dziwne że nawet seryjny samobujca ich zignorował.choć po tym filmie jest to możliwe. Nowe fakty ale dla nas. Śledczy znali te fakty od początku..te nasze tuski.szeręmety też o tym wiedziały.oni zresztą unikali rozmowy z autorką. Szacun dla Gargas.

dzięki, ale daruję sobie spiskowe teorie dziejów oparte na objawieniach proroka macierewicza. Ten film powinien emitować jakis kanał sci-fi, a nie poważne stacje...

Gość Do spiskowców mych drogich
Co by się stało, gdyby samochód jadący 200 km/h i więcej 250 uderzył w drzewo? złamałby je wychodząc bez szwanku? Bo wg głosicieli jedynie słusznej prawy brzoza nie powinna się złamać ... chyba krasnoludki ją podcięły, albo skrzaty bo to barziej złośliwe stworzenia :D

Gość eqwrqwerqwerqwqe
samochód zależnie od modelu waży około 1200 kg, tu 154, 55 ton... poza tym im wyżej tym drzewo jest ciensze, nie wiedziałeś o tym? :classic_cool:

17:56 Do spiskowców mych drogich Co by się stało, gdyby samochód jadący 200 km/h i więcej 250 uderzył w drzewo? złamałby je wychodząc bez szwanku? " x x Jak można porównywać samochód o masie ok. 1,5 tony do samolotu ważącego prawie 100 ton? :o Takiego idiotyzmu jeszcze na tym forum nie czytałem :D:D:D

18:04 eqwrqwerqwerqwqe samochód zależnie od modelu waży około 1200 kg, tu 154, 55 ton " x x 55 ton to masa własna, na pusto tyle waży. Maksymalna masa startowa 102 tony (załadowany i zatankowany do pełna).

do spiskowca.znawcy aut jadących 200h i uderzających w brzozę. Jak obejrzysz ten film do tam jest odpowiedź na twoje pytanie

ten pomaranczowy.nietrzeba być pisowcem ani moherem żeby racjonalnie myśleć.wystarczy mieć powyżej 1,2 IQ

Gość na jutubie dziś widziałam
PIS=owcom się spodoba, tym od palikoto i tusku nie.

Gość tekans
ostatnia minuta filmu bije w Hrabiego