Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ufajcie ko bietom

slyszeliscie jaka afera, jakis facet podal do sądu ex dziewczyne o zwrot biustu!

Polecane posty

ona zrobila za 14tysiecy operacje, on wzial kredyt, a potem sie rozstali :( :O

Gość Michal Zieliński, Toruń
ale frajer...

ten link http://lowicz.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1711195,forsa-za-biust-policjant-wiecej-stracil-niz-zyskal,id,t.html#c1974f94a380ce60,1,3,60 ciekawe co to jest kurs modelingu odzieży :P ale w sumie praktyczna rzecz, przedłużone włosy też fajna sprawa, uważam że faceci powinni płacić za urodę swoich kobiet,tylko lipa że go zostawiła :(

Gość teraz do niej to
teraz do niej się powinien Urząd skarbowy zgłosić :D ze nie zgłosiła darowizny :P

Gość eduardo de manilo don warkot
:D

Gość Uwag kilka pewnej mamy
moim zdaniem piekna http://www.plotek.pl/plotek/56,79592,12921099,19_letnia_modelka,,4.html tyle,że nie wyglada jak 19latka a jak 25latka...ale i tak piekna, a jak facet chce mieć piękną kobietę to wiadomo co :D

Gość gierek ogierek
piekna? jak takie cos mozna uwazac za piekne??? 19 lat a geba wyglada juz jak 30, sztuczne kłaki, tapeta na ryju, sztuczne cyce, usta nadmuchane, dziewczyny w jej wieku sa naturalnie piekne, a skoro ona juz jest po tylu inwazyjnych zabiegach to taka piekna wcale nie byla i nawet po tych operacjach nie jest

Gość lunapark w swidnicy
kolejnego sztucznego paszczura chca wypromowac, spoko, za 10 lat 15 latki beda chodzic na botox i operowac biusty i bedzie to norma a wstydem miec cokolwiek naturalnego na swoim ciele

Gość smark ze zwisajacym babolem
nawet brwi ma juz permanentnie....ze na daaaaaaaaa

Gość słaba psychicznie
Azis rządzi!!!!!!!!!!! kocham go!!

Gość FaAntA
Hehe widziałam to, fajnie to skomentowali "czy w Łowiczu nie ma już żadnych dżentelmenów" :D Nie ma się co dziwić jak dziewczyna piękna i o tyle młodsza:)

Gość _ff_
Ta "laska" znalazla jakiegos naiwniaka i naciagnela go na wieksze cycki...sprawa jest chyba jasna. Trudno podejrzewac, ze to byl pomysl(czyli zadluzenie sie na lata) policjanta, ktory zarabia 2-3 tys. miesiecznie. Hmm, sad powinien nakazac zwrot implantow, bo to jest w sumie wlasnosc tego faceta ;].

Gość FaAntA
A ja jestem za tą laską :) A do brania kredytu nie zmuszała chyba nie trzymała noża gdy podpisywał umowę? Po prostu chciał mieć śliczną dużo młodszą laseczkę z wielkimi piersiami i nie wziął pod uwagę tego, że nie wszystko trwa wiecznie, a zwłaszcza związek straszego faceta z młodziuteńką laską :) Poza tym - kto daje i dobiera ten się w piekle poniewiera

Gość FaAntA
"Dziewczyna jest rozżalona. Nie chciałam tej operacji. To Łukasz o nią zabiegał mówi Faktowi. Opowiadał mi o swojej byłej dziewczynie, która miała duży biust. Pokazywał zdjęcia i namawiał mnie na operację. Ponieważ go kochałam, to się zgodziłam dodaje. Po zaręczynach pojechali do Warszawy. Jak relacjonuje Patrycja, Łukasz był bardziej zainteresowany powiększeniem piersi niż ona. Wybierał kształt i rozmiar implantów. Dotykał, kazał przymierzać. W pewnym momencie lekarz zapytał wprost: To pan robi sobie ten biust czy pani? Doktor wiedział, że nie jestem przekonana dodaje pozwana. Kiedy się rozstali, Łukasz M., policjant łowickiej drogówki, zażądał zwrotu pieniędzy za operację. Wyliczył, że była ukochana jest mu winna nie tylko za operację, ale też kurs projektowania, przedłużenie włosów, prezenty. Łukasz M. nie chciał z nami rozmawiać. Jego adwokat, Katarzyna Kowalska odmówiła komentarzy w tej sprawie. Kolejna rozprawa w sądzie odbędzie się 15 stycznia. "

Gość 09876
Jak bezwolną mimozą trzeba być by dać sobą tak rządzić.Facet wybierał,facet dotykał,facet płacił.Ignorantka i naiwniak..Dobrana para.Głupia i głupszy.