Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hania1980..

Gdzie w Warszawie badanie na drożność jajowodów

Polecane posty

Gość Hania1980..

Hej dziewczyny.Czy mogłybyście podpowiedzieć mi gdzie w Warszawie najlepiej wykonać badanie HSG (drożność jajowodów). W grę wchodzi wyłącznie wersja z narkozą (mam poważne problemy z bolesnością nawet zwykłego badania ginek.). W Novum i Damianie jest bardzo drogo. Czy wiecie może o opcji na NFZ? Z góry dziękuję za wszelką pomoc. Jestem już dość wiekowa (33 lata), mam podejrzenie PCOS i i takie tam:(

Gość i dopiero.teraz
sie leczysz?

Gość Hania1980..
Leczę się od 5 lat, od killku miesięcy staram o dziecko..

A co ci twój gin powiedział, gdzie zrobić? Mi się zdaje, że to każdym szpitalu zrobią...Polecam Bielański.

A co ci twój gin powiedział, gdzie zrobić? Mi się zdaje, że to każdym szpitalu zrobią...Polecam Bielański. Nie rób prywatnie, bo na bank na NFZ możesz w szpitalu zrobić, tylko się dobrze dowiedź :)

A co ci twój gin powiedział, gdzie zrobić? Mi się zdaje, że to każdym szpitalu zrobią...Polecam Bielański. Nie rób prywatnie, bo na bank na NFZ możesz w szpitalu zrobić, tylko się dobrze dowiedź :)

Na Madalińskiego też można i w Bródnowskim prawdopodobnie też, bo tam ginekologię mają dosyć rozbudowaną.

Gość Hania1980..
Jedyny problem to fakt, iz musi to być z narkozą-wskazanie lekarskie ze względu na dużą bolesność, nawet w trakcie badania..

Gość jrjdkcjsndnckckd
No a gdzie łatwiej o anestezjologa jak nie w szpitalu? Najwyżej będziesz musiała za znieczulenie dopłacić.

Gość anooo
Robi to się tak. Szukasz dobrego lekarza w dobrym szpitalu, idziesz na wizytę prywatną , płacisz za wizytę, nawet jak to będzie 200 zł to i tak warto...no i on daje ci skierowanie na badanie i bardzo możliwe że sam ci to badanie w szpitalu zrobi.

Gość Hania1980..
Mam świetnego lekarza prowadzącego leczenie, nie wiem co miałabym temu nowemu opowiadać-5 lat leczenia? Nie da się jakąś inna drogą na NFZ?

Gość anooo
to nie może dać ci skierowania na ten zabieg? nie rozumiem...nie pytalaś?

Gość anooo
jak 5 lat leczenia bez skutku, to nie koniecznie musi być taki świetny...no ale robisz jak uważasz. ja dawno bym poszła do innego i na bank pracującego też w szpitalu!

Gość Hania1980..
4 lata prowadzila mnie inna ginekolog. Nie staralam sie wowczas o dziecko, ale walczylam z problemami hormonalnymi. Teraz trafilam do osoby znanej z leczenia nieplodnosci. Jednak ona nie pracuje w panstwowym szpitalu...O dziecko staram sie od 4 miesiecy, biore Colostylbegyt i zastrzyk na pekniecie jajeczka od 2 cykli..

Gość anooo
Rozumiem. Radzę tak, jak u mnie się sprawdziło, w Polsce taka opcja że lekarz pracujący też w szpitalu jest najbardziej bezpieczna, zupełnie inaczej jest.

Gość gość
Witam, postanowiłam napisać tekst ponieważ sama szukałam na ten temat informacji a nigdzie jej nie znalazłam. Otrzymałam skierowanie na badanie HSG do szpitala Bielańskiego. Podczas rozmowy telefonicznej uzyskałam informację, iż mam się zgłosić do przychodni poniedziałek lub środa w godzinach 9-10. Byłam w poniedziałek - duużo ludzi i kilka kolejek - najlepiej dowiedzieć się kto gdzie ponieważ jak się okazało są różne kolejki.. Po pewnym czasie dostałam się do Pani doktor - pierwsze co - muszę mieć świeży posiew z kanału szyjki macicy - z poprzedniego cyklu oraz badanie grupy krwi. Potem byłam umówiona na badanie.

Gość Marakujka45
Ja robiłam badanie w Invimedzie – wszystko ok. Polecam

Gość gość
Ja robiłam u dr Sobocińskiego w EvaClinic. Gorąco polecam. Badanie zupełnie bezbolesne, a Pan doktor jest sympatyczny i profesjonalny.