Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez rodziny

Babcia i dziadek pilnie poszukiwani

Polecane posty

Gość bez rodziny

Moim marzeniem jest aby mój 2letni synek miał możliwość zaznania w swoim życiu miłości babci , dziadków. Niestety los nam się tak ułożył że nie mamy tej możliwości. Ja miałam to szczęście w swoim życiu że miałam babcię i wiem że chwile spędzone z nią były bezcenne i wspominam je z rozmarzeniem. Widzę ze mojemu synkowi brakuje prawdziwej babci na którą mógłby przelać nadmiar swoich uczuć ,które naprawdę uwielbia okazywać. Jesteśmy 4 osobową rodziną (ja córcia ,synek i jego tata) bez innych bliskich nam osób - naprawdę czujemy się samotni i pragnelibyśmy aby dołączyli do nas dziadkowie którzy również czują się samotni i chcieliby " zaadoptować" wnuczka Nie interesują nas finanse ani jakiekolwiek dobra bo to wszystko mamy ,jedynie bezinteresowna przyjaźń i niewątpliwie miłość do naszych skarbów - jeżeli ktoś rozumie co czujemy , będę wdzięczna za kontakt .Pozdrawiam serdecznie

Gość tez chcemy babcie i dziadka :)
tez o tym myślę :) Pozdrawiam Was ciepło.Moze lepszym wyjsciem bedzie zamieszczenie ogłoszenia na portalu dla seniorów np ksenior?

Gość plokiju
Też nie miałam babci ani dziadka, wszyscy zmarli przed moimi narodzinami. Tak sobie myslę ze fajnie byłoby mieć dziadków, moje dzieci za to maja prawie komplet, ale mimo tego nie sa z nimi związani. Szczególnie dziadek jest bardzo "zimny"

Gość bez rodziny
dziękuję za wpisy niestety wpisy na portalach dla seniorów nie miały oddzewu tam są ludzie zajęci przeżywający swoją drugą młodość a nam potrzebni są dziadkowie do kochania

Gość no nie wiem......
czy aby to dobry pomysł łączyć dwie obce dla siebie rodziny???????

Gość lucyfer,,
czy to może się udać?????????

Gość autorko:)
skąd jesteś? ja jestem samotną osobą po 50-tce

Gość bez rodziny
do no nie wiem myślę że to dobry pomysł bo jeśli jest ktoś kto jest sam i nie ma nikogo bliskiego koło siebie to dlaczego nie dzieciaki miały by dziadków których można zaprosić na spektakl w przedszkolu i szkole mogą się zwierzyć przytulić nie tylko do mamy i taty no i święta są w tedy o wiele lepsze, poza tym dziecko uczy się szacunku i dbania o kogoś jeszcze niż tylko o swoich domowników ja widzę w tym same plusy do lucyfer,, jeśli się poznamy i znajdziemy wspólny język to na pewno się uda do autorko:) jesteśmy ze śląska mój mail to natalia1go@wp.pl

Gość autorko:)
ja jestem z drugiego końca Polski