Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawigówno

Dlaczego Prawiczki nie mają dziewczyny?

Polecane posty

Gość prawigówno

Prawiczki to mocno zagubione stworzenia, wiem z autopsji. No kuźwa jak ja żyje? Nikogo nie poznaje, nie mam znajomych, gadam tylko z najbliższą rodziną. Jak marnie wypadam na tle innych osób.

Gość Samotny facet po 29rż
mam podobnie ;/ ostatnio próbowałem przez gumtree zlepic jakąś grupę 3-4 facetów z podobnym problemem żeby chodzić na podryw razem, wiadomo że w grupie raźniej, ale i tak nikt się nie zgłasza lub ci co się zgłaszają szybko tchórzą .. chyba będę musiał zmienić taktykę

Gość tyuiolkjh
Ja osobiście przyzwyczaiłem się z myślą, że będę sam i nawet dobrze mi samemu szczególnie jak widze zachowanie kobiet młodego pokolenia. Same nic sobą nie reprezentują a ciągle wymagają.

Gość kamil jgora
bo użalają się nad sobą. Najgorsza strategia na podryw to jęczyd*pstwo. Trenowałem to przez 9 lat.

Wszystko zazwyczaj sprowadza się do aspołeczności. Większośc z nas jest po prostu "dziwna" w towarzystwie. Na dziwnosc może składać się nieatrakcyjny wygląd, niesmiałość, nieumiejetnośc zachowania się wśród ludzi. Ja poza gimnazjum, kiedy to wspiąłem się na wyżyny towarzyskości(jak na mnie), zawsze byłem tym dziwakiem