Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość catcate

gdzie usunąc pieprzyki? do kogo się zgłosić?

Polecane posty

Gość catcate

nie wiem do kogo mam się z tym zgłosić, chce je usunąć bo mi się nie podobaja. Są troszeczke odstające o średnicy tak od 3 do 6 mm i po prostu mnie szpecą :P Od dziecka o tym marzyłam (żeby je usunąć) teraz zastanawiam się nad realizacją, jednak nie wiem gdzie mam iść. Kto sie tym zajmuje?

Gość ja usuwałem
u dermatologa, przez zamrażanie. a sporo ich miałem. również w pachwinie.

Gość dfghnjmk,mnb
Dermatolog. Ja usuwałam sama te paskudztwa. Obwiązywałam mocno nitką, codziennie zaciskałam nową nitkę i po 3-4 dniach odpadał zostawiając malutką niewidoczną z czasem bliznę. Ale lepiej, żeby ocenił dermatolog czy to nie jakaś zmiana rakowa. ale jeśli masz je od dziecka to pewnie zwykłe włókniaki.

Gość catcate
no w intymnym miejscu nie mam, ale na ręce lewej, prawa zresztą też oberwała od zycia, na brzuchu, itd.. a ogólnie mówiąc nie mam brzydkiego ciała, jednak wstydze się przez nie pokazywać.

Gość catcate
mam je od dziecka, razem ze mną niestety urosły :( Nawet sie dobrze składa bo mam jednego dermatologa niedaleko siebie i nieraz u niego bywałam z różnymi fanaberiami :P

Gość catcate
a orientuje się też ktoś ile to mnie może kosztować? :) mam takich brzydkich ok 10

Gość dfghnjmk,mnb
Ok 50 zł zależy od wielkości. Też miałam dużo i jak trzeba zakładać szwy to kosztuje więcej. Cena mnie odstraszyła :P Usunęłam sama i mam z głowy. Bardzo wstydziłam się swojego ciała a teraz pokazuję chętnie i pozwalam się mężowi wreszcie dotykać bez wstydu :) Warto usunąć.

Gość catcate
narazie tez chyba usunę te co mnie najbardziej odstraszają. Pójde usunę, sama tego nie zrobie bo ja nawet sama plastra woskowego nie potrafie sobie oderwać co dopiero o takich rzeczach. Dzięki ;)