Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sara Dżonson

Większość Polaków czeka na śmierc swoich bliskich : dziadków, babć, ciotek

Polecane posty

Gość Sara Dżonson

By przejąc ziemie, zagarnąc majątek, dostac cos w spadku + kasa z ubezpieczenia.... Poplaczą ze ktos umarl a nastepnego dnia beda myslec zeby isc do PZU. Taka prawda

Gość hggkhkjhk
zgadzam sie :O

Gość wredniucha10
gdyby nie te mieszkania w blokach budowanych za komuny i wykupionych przez dziadków to połowa młodych ludzi w Polsce mieszkałaby pod mostem i na dworcach!

Gość kałach z jednym nabojem
Ta.... mnie tam najbardziej podobał sie zwrot z pozwu sadowego "spadek po zyjącej matce" nic dodac nic ująć :)

Gość Sara Dżonson
fakt :/ młodzi ludzie w ogole nie myslą o życiu, nie są ''zaradni'' , jak już chca miec mieszkanie/dom to leca jak idioci do banku po kredyt na reszte zycia... Gdy mają dzieci tez sie nimi nie zajmują tylko podrzucają babciom, dziadkom, ciotkom...oni na poczatku sie ciesza, w koncu zajmują sie wnukami ale bez przesady , ile mozna? Zamiast korzystac z zycia, z emerytury, wolnego czasu to niańczą dzieci.

Gość Miliana23
A ty jesteś taką babcią,ciotką autorko? ŻE tak narzekasz?

Gość Miliana23
Nikt nie ma obowiazków nianiczenia wnuków pomóc można ale nie cały czas,a jak sie na to godzicie to same jesteście sobie winne.

Gość Sara Dżonson
Ja tylko bserwuje i oceniam... jak sie zachowuje moja rodzina i rodziny moich znajomych... nic tylko do majątku sie dorwac :O