Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaki jeeden...

Moja dziewczyna i jej koledzy, proszę o poradę

Polecane posty

Gość taaki jeeden...

Mam problem z moją dziewczyną i chciałbym poprosić o radę :( moje wątpliwości co do jej szczerości pojawiły się po przeczytaniu rozmowy na gg z kolegą, odkryłem także, że z kolejnym kolegą wiążą ją dziwne relacje.. Ja od samego początku wiedziałem, że ona ma sporo kolegów, byłem o nich zazdrosny ale zawsze mi tłumaczyła, że to tylko koledzy i ona z nimi tylko rozmawia. No dobrze, uwierzyłem. Była kiedyś taka sytuacja jak jeszcze nie byliśmy parą, że właśnie do tego kolegi miała pojechać i obiecała mi, że nie będzie u niego spać ale spała i taka sama sytuacja wystąpiła dwa razy jak już zostaliśmy parą, powiedziała mi, ze do niego jedzie i wróci na noc a spała u niego. Wypomniałem jej to ostatnio to przyznała się do tego, że u niego nocowała ale zarzekała się, ze nic między nimi nie było, a ja wiem, że doszło między nimi do seksu bo gadali o tym na gg. Nie wiem co mam teraz zrobić, zależy mi na niej ale czuje do niej wielki żal :( co wy byście zrobili będąc w takiej sytuacji?

Gość tak to jest ...
a moze ty jestes tylko kolejnym kolegą?;) a moze ona tak zarabia na zycie?:P tam ma darmowy ( moze lepszy niz z tobą ) sex, nocleg, zje kolacje i sniadanie,inny kolega za darmo;) naprawi jej laptop albo auto,da ksero notatek albo pytania na egzamin, kolejny może zafunfduje obiad albo kino...a nie to ty pewnie robisz;) no rozrywkowa dziewczyna, nie ma co;) A RZUC JĄ W CHOLERE, NA CO CI TAKIE ROGI? a wczesniej wydrukuj tę rozmowe zanim archiwum gg skasuje.