Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaki jeeden...

Moja dziewczyna i jej koledzy, proszę o poradę

Polecane posty

Gość taaki jeeden...

Mam problem z moją dziewczyną i chciałbym poprosić o radę :( moje wątpliwości co do jej szczerości pojawiły się po przeczytaniu rozmowy na gg z kolegą, odkryłem także, że z kolejnym kolegą wiążą ją dziwne relacje.. Ja od samego początku wiedziałem, że ona ma sporo kolegów, byłem o nich zazdrosny ale zawsze mi tłumaczyła, że to tylko koledzy i ona z nimi tylko rozmawia. No dobrze, uwierzyłem. Była kiedyś taka sytuacja jak jeszcze nie byliśmy parą, że właśnie do tego kolegi miała pojechać i obiecała mi, że nie będzie u niego spać ale spała i taka sama sytuacja wystąpiła dwa razy jak już zostaliśmy parą, powiedziała mi, ze do niego jedzie i wróci na noc a spała u niego. Wypomniałem jej to ostatnio to przyznała się do tego, że u niego nocowała ale zarzekała się, ze nic między nimi nie było, a ja wiem, że doszło między nimi do seksu bo gadali o tym na gg. Nie wiem co mam teraz zrobić, zależy mi na niej ale czuje do niej wielki żal :( co wy byście zrobili będąc w takiej sytuacji?

Gość fgrgthrhrhtrhtr
Daj sobie spokój z puszczalską dziewczyną, bo takie jak ona nie zmieniają się. Szkoda Cię, na taki "związek". Znajdziesz sobie normalną dziewczynę...

Gość ko.ziol
Dlaczego jesteś z ta głupia suka ? Chętnie bym Ci dal plaskacza zebys otrzezwial

Gość Singielek...
W takich okolicznościach zerwałbym z taką dziewczyną. Notoryczna zdrada nie rokuje długie i "zdrowego" związku.

Gość Singielek...
*długiego

Gość tgyhujik
Na pewno zerwałabym dawno z dziewczyną, która by mnie okłamywała. Czy Cię zdradza, czy nie, to już inna sprawa, ale skoro widzi potrzebę wciskania Ci wałków, to pewnie tak właśnie jest.

Gość ko.ziol
:-S

Gość u? wzdychał
Typowa współczesna kobieta

nie no bez przesady ona zwyczajnie Cię zdradziła, więc nie ma tutaj o czym dyskutować...zerwij z nią i znajdź sobie porządną dziewczynę

Jeśli kobieta śpi u faceta to raczej w bierki nie grają... :o A co do tych kolegów. Jak ich zobaczysz - weź ich na rogi...

Gość shdfbs
Robi ciebie w balona aż miło! I na pewno nabija się z zakochanego frajera. Którym, niestety, jesteś...