Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowana jak nie wiem co

mój brat miał już kilkanaście dziewczyn w łóżku to straszne

Polecane posty

Gość zszokowana jak nie wiem co

gadalismy tak na luzie, od czasu do czasu się nam zbiera na zwierzenia. on wie że je jestem jeszcze dziewicą, ja mam 20 lat on 23. i powidział mi dziś, że uprawiał seks już z 13 dziewczynami - większość z nich to jednorazowe przygody. miał pierwszy raz jak miał 20 lat... tak mi dziwnie, źle z tą śiadomością, mam brata "ruchacza" ? :(

Gość rfgtyhujikoijhgfrcvgbhn
dla ciebie ruchacz dla pozostałych kobiet prawdziy mężczyzna gdyby był prawiczkiem czekającym na miłość mówiłabyś o nim dobrze a pozostałe kobiety traktowałyby go jak scierwo

Gość Monika22sssss
faktycznie, bardzo dużo!! mój facet ma 24 lata i ja jestem jego piątą (dwie miał jednorazowe, dwie to były związki trwające po ok. pół roku każdy). my jesteśmy razem trochę ponad rok... średnio mi się podoba to, że miał aż 4 przede mną - zwlaszcza te na jedną noc ... facet z tyloma na "koncie" nie dla każdej kobety będzie "prawdziwym mężczyzną" ale ... ruchaczem właśnie.

Gość 5t5t5t55t
to że z nim jesteś już świadczy , że jest dla ciebie prawdziwym mężczyzną, z frajerem byś się chyba nie zadawała, co?

Gość zajefajnie
1. perspektywy 2. retrospekcje 3. rozlacznosc 4. dowod 5. sumienie 6. alternatywnosci komo kominis wpadensis ciociu fatmo

Gość A ja nawet wole nie wiedziec
ile moj maz mial przed mna. Nigdy nie pytalam. I jakos mnie to nie interesuje. Po co wiedziec? Chyba zeby sie tylko denerwowac i zeby bylo przykro. Przeszlosci nie da sie zmienic. Wazne ze ja bede ta ostania dla niego a on dla mnie.

Gość nie rozumiem tych facetów
więc w sumie uprawiał seks 20-30razy, serio ruchacz doświadczony XD włąśnie to jest chore dl mnie trochę, seks z przypadkowymi nigdy nie będzie tak satysfakcjonujący jak ze stałym partnerem, nie rozumiem takiego zamaczania jak teraz myślę chciałabym takiego co miał maks kilka i to jedynie w związkach, Ci co mieli jednorazowe przygody nie szanuja seksu