Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość fatalnie sie stalo..

Moja soąsiadka mnie oszukała a listonosz zdradził

Polecane posty

Gość fatalnie sie stalo..

słuchajcie, może wam sie to wyda banalne, otóż lubiłam się z panią x. moją sąsiadką, ona bywa w domu częściej niż ja, cóż muszę przyznać, że jest atrakcyjna mimo,że ma 36 lat, ja mam 27lat ale nie jestem tak seksowna, ona siedzi w domu, ma bogatego męża, on pracuje, wychodzi o 8.30wraca kolo18... Ona sie najwyraźniej nudzi...ALe przejdę do rzeczy -w naszej okolicy chodził listonosz, mało atrakcyjny szczerze mówiąc, chyba nawet żadna kobieta z nim się nie kochala z naszego osiedla, no ale nie wiem przynajmniej o tym, wiem,że ja i pani x i nie robiłyśmy tego. Ale rozmawiałyśmy kiedyś o tym... No i słuchajcie, dzsiaj specjalnie zostałam w domu i przyłapałam ją na kłamstwie - przyszedł nowy listonosz i wszedł do niej do mieszkania i wyszedł po okolo 1,5 godziny... Ona mnie oszukiwała!!! mogłaby mi o tym powedzieć, że sie zmienił listonosz, ten nowy jest wysoki i dobrze zbudowany, :( ona sie z nim już przespała!!!!!!!!! a ja siedze w domu ale czasem wychodze do pracy i wlasnie wteyd on przychodzi ją bzyka :(;(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować