Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niki126a

dziewczyny czy detocell dziala na cellulit?? ktos brał???? :)

Polecane posty

Gość niki126a

dziewczyny czy detocell dziala na cellulit?? ktos brał???? :)

Gość katajjjka
Ja dopiero zaczęłam swoją kurację- to 2 tydzień, ale po tym co opowiadały moje koleżanki które już zakończyły kurację to rzeczywiście ten suplement jest skuteczny i sa po nim efekty. Ja zaczełam brać teraz żeby jeszcze przed latem były widoczne efekty.

Gość słllllaweczka
A przez jaki okres czasu trzeba go przyjmowac zeby mozna było mówić o konkretnych efektach ? Pytam bo sama jestem zainteresowana wlasnie taką kuracją :)

Gość łukasssik
Mysle ze generalnie tak jest ze aby kazdy suplement dał konkretne efekty trzeba przyjmowac go minimum przez 3mc. I to tak samo dotyczy tego własnie suplementu.

Gość martaasas
mi niezbyt pomógł tak samo jak tu piszą http://dopiekna.pl/detocell/ lepiej systematycznie dbać o ruch, nawilżanie i zdrowe odżywianie, tylko dzięki temu pozbyłam się cellulitu

Gość encepencet
Ja właśnie kończę drugie opakowanie. Waga lekko się ruszyła ale większe efekty widać w obwodzie ud, bioder i brzucha. Cellulit zmalał, Nie jest to zasługa jedynie tabletek. W miarę regularnie ćwiczę, jestem na diecie, piję dużo wody. Dziś w którymś programie słyszałam, że żeby zmienić swoje ciało potrzeba działać kompleksowo - 60% dieta, 30% ruch, 10% suplementy i sukces murowany.

Gość gość
Rewolucja w odchudzaniu!!! Tysiące zadowolonych klientów!!! Masz dosyć nieskutecznych det i środków odchudzających? Waga ciągle stoi w miejscu lub przybierasz nadal na wadze? Green Coffee zielona kawa 1000 w kapsułkach -Hit z USA. Dostępna już w Polsce! Tysiące zadowolonych klientów.Najskuteczniejsza kuracja odchudzająca- ogranicz apetyt. Najskuteczniesze odchudzanie wejdź i sprawdź sama na : www.sklep-vitality.pl

Gość gość
na mnie dziala biore 1 opakowanie , do tego detocell aqa i smaruje 4 razy dziennie kremem , widac poprawe , choc wiem ze pewnie ze 3 miesiace trzeba najmniej stosowac zeby jakies lepsze efekty byly

Gość gość
koncze ostatne listki i kupie nowy ( zapomnialam napisac wyzej ) :)

Gość Gościówka44
no ja właśnie się rozglądam żeby zamówić w necie kolejne opakowanie (mimo że nie jest drogi to i tak szukam oszczędności;p). Z tego co wiem to nawet można wygrać zapas kapsułek na facebooku na ich fanpage'u.

Gość Gościówka44
Jestem zadowolona z detocelu i nie przerzucam sie na inne. a i tak dalej twierdzę, że cudów nie ma ... I nawet biorąc preparaty to trzeba się nieźle namęczyć żeby się całkiem cellulitu pozbyć.

Gość gość
na mnie tez dziala i tez sie nie przerzucam

Gość nikkata
Ja zamówiłam hurtem 3 opakowania, bo i tak trzeba takie tabletki brać minimum 3 miesiące, więc było taniej. Zużyłam 1,5 opakowania. Dorzuciłam do tego nieco zdrowsze odżywianie i ruch (codziennie chociaż 30 min ćwiczeń). Już schudłam 3kg a cellulit też jest mniejszy. Po zakończeniu kuracji zamierzam kupić olejne opakowania.

Gość Koniczynka27
mi nie pomógł, natomiast od 3 miesięcy regularnie piję figurę forever, fajnie działa,bo usuwa wodę podskórną, a przyokazji jeszcze zawiera kolagen i jakieś algii, po piciu jej nie jestem opuchnięta i skóra jest dużo jędrniejsza

Gość gość
Ja co prawda biorę detocell tylko miesiąc, ale już zauważyłam różnicę i to mnie motywuje do dalszego brania bo skutki widzę gołym okiem

Gość gość
a ja dzis mam kupic nowe opakowanie zaraz lece do apteki , dobrze ze akurat sobie przypomialam po wpisie tu :) dzieki

Gość gość
tez widze poprawe

Gość gość
i kupilam 2 opakowanie mam zamiar jeszcze 3 kupic ( mysle ze 3 miesiace mozna brac ) a potem zobacze jak mi sie zmniejszy obwod apsa i cell. ale brzuch mam mniejszy juz

Gość gość
obwod pasa* :)

Gość Gościówka44
no dziewczyny pełne motywacji, i ćwiczenia, i kapsułki, super, winszuję:) ja najgorzej się boję tej nadchodzącej zimowej pory -wtedy łatwo o dodatkowy tłuszczyk tu i tam... :) a za to żeby się obwód pasa zmniejszył trzymam kciuki:)

Gość gość
ja jeszcze do tego biore aqa slim detocell i woda mi schodzi

Gość encepencet
Chyba nie do końca rozumiem...Do czego bierzesz ten aqua? Chyba nie do innego detocellu? Tak to raczej nie zadziała ;)

Gość gość
n oa ja to rozumiem, ze do tego czyli do: ćwczeń, do zmiany w diecie, do masaży i innych takich:) bo chyba o to chodzi i tak powinno być:)

Gość styrana
parę moich koleżanek to brało i nie były ani zadowolone ani niezadowolone, więc chyba nie przynisło to porażających efektów, ale też próbowały tej figury forever i mówiły,że dobra, tylko trzeba je długo pić, bo wiadomo,że w tydz. to nic nie zadziała

Gość MartynaM2106
Korzystaliscie z preparatu co sie nazywa Detocell? Bo wyszukiwalam informacji na temat tego leku i nic nie moge znalezc. Moze mozecie cokolwiek powiedziec mi o tym produkcie? Jest sens go kupowac, testowaliscie zamienniki? Na tej stronie jest troche komentarzy o Detocell: http://www.listalekow.pl/detocell/ - myslicie, ze warto sie tym zasugerowac? Nie w smak mi sie rozczarowac i roztrwonic bezsensownie kase, dlatego czekam na Wasze cenne rady. Dzieki za wszelkie porady.

Gość boombaa
Po pierwsze to nie jest lek. Jako tabletki wspomagające walkę z cellulitem w moim przypadku się sprawdził. Brałam go przez 4 miesiące. Do tego starałam się jeść zdrowiej i trochę ćwiczyłam. Piłam dużo wody. Od pierwszych dni zauważyłam, że mam lepszą przemianę materii. Cellulit znacznie się zmniejszył, więc teraz żeby podtrzymywać efekt masuję się szczotką. Niedługo wrócę też do tabletek. Na pewno bez diety i ćwiczeń nie da rady osiągnąć dobrych efektów.

Gość Martita1234
Dokładnie to jest suplement diety ;) Faktycznie pomaga w walce z cellulitem tluszczowym lub wodnym, zależy od rodzaju. A wiecie o tym, że jest teraz promocja na niego? Generalnie kupując 1 opakowanie detocellu slim effect 2 jest w gratisie :) Ja już zakupiłam i będę dalej walczyć :) W końcu lato tuż tuż i trzeba ładnie wyglądać!!!

Gość allikija
O rany, szkoda że nie zajrzałam wcześniej tutaj...nie wiecie czy jeszcze jest ta promocja? Kończę kolejne opakowanie i muszę kupić następne. Biorę detocell od dwóch miesięcy i na pewno będę brała przez kolejne . Na mnie działa świetnie.

Gość gość
kapsułke na dzien i na noc jesc jednoczesnie? czy na noc dopiero wieczorem przy posilku? jadlam wieczorem i strasznie bolal mnie zoladek przez cala noc, pomozcie!

Gość gość
czesc dziewczyny ja skończyłam zażywać te tabletki jakieś trzy msc temu zażyłam jedno opakowanie. Potem tak....Efekty są u mnie nawet były spore z czego byłam bardzo zadowolona, i to juz po tygodniu, z kazdym dniem celulit się zmniejszał chodz oczywiscie nie zanikł cały. Niestety juz po dwuch tyg po zakonczeniu kuracji zauwazyłam ze celulit znow robi się większy, i niestety do mnie wrociło to wszytko co było przed kuracją:(po czasie zauwazyłam również ze jest go więcej niz przed kuracją a na dodatek pojawił się również na brzuchu, na rękach i nawet nad pośladkami :((( NIGDY W TYCH MIEJSCACH NIE POJAWIAŁ SIĘ U MNIE CELlULIT :( zauwarzyłam również ze pojawiły się na udach takie brązowawe plamki których tez wczesniej nie mialam nie jest ich duzo ale nie wyglądają estetycznie .... Dziewczyny nie kupujcie tego syfu nie warto wydacie tylko kase a potem moze byc jeszcze gorzej :(