Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość padira 23

co myślicie chłopak namawia

Polecane posty

Gość padira 23

OD dwóch tygodniu jestem z chłopakiem .. którego znam od 4 miesiecy...na jego fb jest pewna dziewczyna co ma info..że jest w związku z nim własnie..ten sie wypiera ..mówi ze chce tylko mnie ona mieszka daleko od niego. Chłopak ten namawia mnie do seksu od kilku dni mowi jak bedzie fajnie ..ze wtedy sie zakocha ja mu mówie zebysmy poczekali a on w nastepny dzien mnie namawia i tak cały czas..myśłicie ze to dziwne ze ciagle o tym mowi?

Gość zakocha jak zarucha
boze ale ty glupia :D

Gość padira 23
wszyscy tak uważają..a może przez łózko sie zakocha we mnie? czy to nie dziwne że ciagle namawia..czy normalne? tamta dziewczyna mieszka daleko..ale widac ze zakochana w nim..tak ładnie mu pisze..może on szuka nowej?

Tak kochanie. Myślę, że spokojnie możesz przeżyć z nim swój pierwszy raz. Miłej zabawy ;)

Gość szkoda mi tych koni i krów
nie ogarniam :o

Gość szkoda mi tych koni i krów
ile masz lat, dziewczyno? bo nie wiem, czyś młoda, niedoświadczona i łatwowierna.. czy głupia niestety :o

Gość bombajbaj
Zakochanie sie przez lozko jest mozliwe Wygloda to nastepujaco Poznajesz chlopaka Proponujesz sex Jesli bedzie mu dobrze to jest duza szansa na to ze spotkacie sie jeszcze No i na nastepnych sex-spotkaniach dajesz mu mozliwosc poznania twojego charakteru no i moze sie zakocha Po sexie wszyscy sa szczesliwi jest bliskosc i facet moze sie zakochac jesli Cie polubi

Gość bombajbaj
Ale to raczej strategia kobiet zeby uwiesc faceta A nie strategia faceta zeby sie zakochac w kobiecie

Gość bombajbaj
Moim zdaniem zwyczajnie chce Cie przeleciec I chyba on tez nie jest zbyt rozgarniety zeby dziewczyne na sex namawiac Dziewczyne sie rozgrzewa i wsadza pale w goracy piekarnik a nie namawia zeby dala dupy