Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiunia

W co mają prawo wtrącać się teściowie?

Polecane posty

Gość kasiunia

Witam! Ostatnio teściowa się ostro zbulwersowała czemu nie mamy żadnych świętych obrazów u nas na ścianach. Oni mają bardzo dużo obrazów - ich dom przypomina kościół. Jak stwierdziłam że sam obraz nie czyni z człowieka dobrego chrześcijanina to się wkurzyła i zaczęła gadać do męża ze go nie tak wychowała a mnie już nie słuchali. Mąż się nie wypowiedział. Za chwilę przeszli do innego tematu jak gdyby nigdy nic. Dodam ze jesteśmy katolikami a nie fanatykami. W związku z tym jak sądzicie czy teściowa lub teść powinni się wtrącać w to jak urządziliśmy mieszkanie? I w ogóle w nasze poglądy religijne ? Pozdrawiam i dziękuję za szczere odpowiedzi...

Gość do niczego. do niczego
teściowie mogą zaproponowac pomoc i tyle. jak żyjecie to tylko i wyłącznie wasza sprawa. i radze postawić sie twardo i ostro bo inaczej będziecie mieli przerąbane

Gość dwanaście-groszy
haha no widać, że dowcipy o teściowych nie są bezpodstawne:D nie wiem jak można być tak bezczelnym by narzucać innym wiarę i sposób jej wyrażenia.

nie, nie i jeszcze raz nie! Wasze mieszkanie i macie prawo urzadzac je tak jak chcecie:) mamy podobnie (tylko ze z moja mamą), cigle gada ze nie mamy ani jednego obrazka na ścianie, przyniosla mi 3 to je schowalam do szafy, mamy krzyz nad drzwiami i starczy!!!

Gość w nic a nic
:)

Nikt nie ma prawa narzucać Wam niczego! ani teściowie ani rodzice ani nikt inny!

Gość Agresywna Kafeterianka
she no name - zdejmij krzyż i przewieś go w inne miejsce, nie wiesza się krzyża nad drzwiami, bo nieszczęście wiszące nad Twoją rodziną murowane, poważnie.