Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcinek1190

moja dziewczyna nie lubi gdy ja caluje

Polecane posty

Gość marcinek1190

Mam 21 lat dziewczyna jest w mim wieku na początku było wszystko normalnie uwielbiała jak ja całuje pieszczę i seks tez uwielbiała jestem z nią już 4 lata i od roku twierdzi ze już nie sprawia jej przyjemności gdy ja całuje po piersiach szyi a na seks ma ochotę raz w miesiącu rozmawiam z nią o tym często pytam co jest nie tak twierdzi ze nie wie ze się już wypaliła i nie ma takich potrzeb jak ja ale mnie to trochę dziwi bo ja ja kocham i uwielbiam ja pieścić a ona mi na to nie pozwala.nie wiem co mam o tym myśleć ale jak tak dalej będzie muszę się z nią rozstać bo nie chce się z nią kochać tylko dla tego ze ja tego chce.powiedzcie mi czy mogę coś zmienić w tej sytuacji tylko proszę bez głupot

Gość mrrrrr :(
A po co golić jądra? Gdy kobieta liże nieogolone jądra widzę na jej twarzy grymasy nieopisanej rozkoszy gdy moje wspaniałe gęste kłaczki dostają się do jej ust. Te grymasy rozkoszy sa prawie tak głębokie, jak wtedy, gdy bieże do ust niemytego od tygodnia penisa.

Gość mam chyba problem ze sobą
może zbrzydłeś, zaniedbałeś się, przestałeś się jej fizycznie podobać? albo po prostu jesteś mega nudny w łóżku.

Gość marcinek1190
he he gole jadra.nie zbrzydłem pracuje i dobrze zarabiam,to ona zawsze byla nudna i nie dalo sie jej w zaden sposob rozkrecic

Gość emyly
Graj niedostepnego, powaznie, wzbudz zazdrosc

Gość ayooflashback
proste ZDRADZA CIĘ