Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Burza nad jeziorem

Mam wymyślonego chłopaka, który nie istnieje. Jestem chora?

Polecane posty

Gość Burza nad jeziorem

..mam 23lata, zyje z wymyslonym facetem, gadam z nim w myślach, wyobrazam jak sie kochamy, przytulamy, spędzamy razem czas..szkoda, ze nigdy takiego nie spotkam :( nikt mi nie pasuje, pod wzgledem wyglądu albo charakteru...bede samotna az po grób

Gość sdftgyhujikolk
świetnie :?)haha

Gość Wuzetka dfhu
Też tak kiedyś robiłam. Powaznie, hmm nawet zapomnialam o tym ostatnio. To chyba normalne bo mozna czerpac z tego autentyczna przyjemnosc. A jesli chodzi o to ze takiego nie spotkasz to musisz koniecznie obejrzec fil "The secret" - wlasnie on mowi o tym ze w takim przypadku wlasnie pomagasz sobie w znlezieniu takiej osoby.

Gość Wuzetka dfhu
aaa ni, nie robie tego bo mam chlopaka..

Gość Wuzetka dfhu
schizofrenia ta jasne, to wszyscy ktorzy o czyms marza sa chorzy ! A po co sie ma marzenia ? bo one daja przyjemnosc, obmyslanie jak to bedzie itepe.

Gość ghftygf
Wszyscy ktorzy lubieja sobie wyobrazac sa schizofrenikami?:) Autorce tematu moge pogratulowac wyobrazni, ale mam nadzieje ze nie przenosisz tego do zycia realnego :). Wiadomo w wyobrazni mozna wiele, w zyciu realnym sa reguly.

Gość afggerhw
mam tak samo, tylko z kobieta :) bawie sie ze mam idealna kobiete i sobie z nia gadam, mysle oc bym z nia robil itp.. :)

Gość dlabajbaj
To tęknota za ciepłem drugiego człowieka.

Gość odeszłamzKafebezpozegnania:O
nie zapominaj o prezerwatywach !

Gość dajmonki
po prostu masz dajmona ja tez go mam

Gość taka jedna alaa
ja też po niekąd mam wymyslonego to chłopak który był w realu , później wyszło jak wyszło - zaczął sie zachowywać jakby był imś innym a ja tesknie za nim takim dawnym więc sobie wyobrażam go taieo jakiego poznałam dawniej - wiem że w realu to nie ma szans skończyło sie a w myślach - jestem z nim szczęśliwa

Gość ja mam wymyślonego kochanka
i jest mega zaje**sty w łóżku, ostry nawet brutalny, ale też czuły (zalezy jak lubię w danej chwili) wyobrażam to sobie dość często, zwłaszcza w dni płodne gdy mam niesamowitą ogromną ochotę na seks a mój chłopak - mimo że bardzo, bardzo kochany jest - w seksie jest raczej średni....