Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty reklamowka

najbardziej wkurzajace reklamy radiowe

Polecane posty

Gość anty reklamowka

ja slucham rmfki i jest kilka ktore sprawiaja ze musze wyciszyc radio: podrazniona sluzowka powoduje suchy kaszel, suchy kaszel podraznia sluzowke, podrazniona sluzowka powoduje suchy kaszel, suchy kaszel podraznia...... wkurza mnie sam glos tych ludzi :o teraz jest jakas nowa reklama lidla, kurczak wg jakiegos azjatyckiego przepisu, i nie wiem pascal czy okraza mowi z takim przeciaganiem kurczakiemmmmmmmmmmmm przepisemmmmmmmmmmm :o spiewajace dzieciaki huhuha huhua nasza zima zla i glos matki ktorej dziecko nie choruje bo ona podaje mu cos tam ja rozumiem ze z reklam sie utrzymuja, ale jest tyle fajnych, smiesznych reklam ktore da sie sluchac, a nie co 5 minut powtarzaja takie denerwujace ze sie sluchac nie da :/

Gość syn ksiedza
włącz se radyjo z Torunia - tam nie ma reklam

Gość ja już od lat nie słucham RMFu
zaczęło mnie irytować 2006 roku kiedy byłam na stażu w biurze i tam cały czas to radio włączone było. Po miesiącu już znałam cały ich repertuar czyli 10 jednych i tych samych piosenek w kółko leciało. Niedawno w innej pracy mnie przenieśli do jednego pokoju gdzie też babki codziennie RMF włączały. I też może repertuar mieli nieco inny niż 6 lat wcześniej ale też 10 piosenek na krzyż mieli i je tylko puszczali. Po miesiącu pracy tam i słuchania tego radia już prawie choroby psychicznej dostawałam. Nie mogłam pojąć jak tym babom się chciało tego gówna codziennie jednego i tego samego słuchać. O reklamach w radiu w ogóle już nawet nie wspomnę bo dla mnie nie ma takiej radiowej reklamy która by mnie nie drażniła.