Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola232323

15 latka w 4. Miesiacu ciazy

Polecane posty

Gość Ola232323

Mam 15 lat i jestem w ciąży. Nie pisze po to zeby spytac jak powiedzieć rodzicom bo o tym wiedza i prowadzi mnie pani ginekolog pasji ( ma doktora ) wiec uwazam ze jest dobra. Jest to 4. Miesiac i szczerze to w pewnym sensie jest to wpadka a w pewnym sensie swiadoma decyzja bo jakos chcialam byc mamą. :) Rodzice mi pomagaja i obiecali pomoc w wychowaniu corki (juz wiem). Mam tez pytania do mam ktore maja malutkie dzieci albo sie ich spodziewaja bo chce aby ciaza przebiegla dobrze. Jak o siebie dbac w czasie ciazy w tym okresie szczegolnie bo slyszalam ze te pierwsze 3-5 miesiecy jest ważne dla dziecka i matki. Jak chronic płód I wgl. Jakies porady jakbyscie znaly. Bez glupich odp. I prosze sie nie podszywac. Ps: ucze sie dobrze chce potem cos skonczyc pomimo ze bd mloda mama

Gość frtedża 24
wypierdaIaj mała dzifko na macierzyński zabijalabym takie góvna jak ty i podatnicy muszą utrzymywać takie góvno, ledwo to okres dostało a już doope wypina chłopom do pierdoIenia

Gość Miliana23
Myślę ze jesli jesteś pod opieką lekarza to wszystko juz ci objaśniła profilaktycznie moze jakieś witaminki?

Gość 4 miesiac to pozno
na dbanie o siebie:P wszystko, co sie miało wykształcić dziecku już sie wykształcilo, teraz tylko dojrzewa. i "chcenie bycia matka" to durn agadka - mialas malo milosci w domu wiec zafundowalas sobie ciaze?! bohaterka modnego filmu? szok

Gość ojhgfrtyuij
gowniany darmozjad żerujący na naiwnych rodzicach, ja to bym wypierdolił dzivke z domu

Gość a gdzie tatuś?!
dziecka?

Gość konewcia
Dziecko to prawdziwy dar, jednak dla 15l dziecka raczej dar nie do udżwignięcia :o

Gość frtedża 24
filmu dla doroslych nie masz prawa obejrzeć a piśdzisko wystawiłaś chłopu ? szkoły nie pokończone a doope wypiełaś ? nie masz wstydu ? pewnie nawet nie wiesz co to orgazm i na czym polega seks a dzieciora zmajstrowałaś ? co będzieśz żarła ze swoim bachorem ? w życiu nawet złotówki nie zarobiłaś a rodzice pójda po pomoc od państwa bo córka zapragnęła się ruchać jako dziecko ale szajs, nic tylko ci w łeb strzelić , pasożycie nic nie warty

Gość bo uwierze
chciałaś być mamą w wieku 15 lat ehe hahahahaha :D:D:D

Gość piuoyiyiiy
Mnie tez to dziwi że majac 15 lat nie wstydziła się pizdy pokazac to jakiś troll ni chuja prawda

Gość ale wy tu wszyscy
usunac oczywiscie * wkurwiacie mnie tak na marginesie,same swiete tepe dzidy

Gość Ola232323
Frtedza24-mam 15 lat to nie znaczy ze jestem dzi*wka bo jakos dziwnie jestem szczesliwa ze bd miala dziecko. Wychowywalam mlodszego brata od jego urodzenia bo mama nasza pracowala i sprawialo mi to przyjemność, bo jestem cierpliwa. Mam na tyle finansowo ulozona rodzine ze nie potrzebuje stac pod caritasem po datki... Nie jeste. Jak kazda dziewczyna w tym wieku ze sie maluje i chodzi na dyskoteki. JESTEM RODZINNA i uwielbiam opieke nad maluchami.

Gość frtedża 24
nie mam pojęcia jak takie dziecko rozkracza doope i pozwala żeby facet/kolega jej tam wpychał

Gość frtedża 24
zajęlas się kutasem kolegi bo jestes rodzinna ? wzruszajace prowo smieszne ale pisze bo sie nudze

Gość Ola232323
Wiem ze za wczesnie bo 15 lat to malo ale potem jest liceum i studia i nie mialabym kiedy miec dziecka.

Gość Ola232323
Jestem laureatką olimpiady z matmy. Wiec az taka pusta nie jestem jak co nie kt9rzy mysla

Gość Ola232323
własnie urodziłam dziecko w kiblu, okazało się że to byla kupa która zalegała mi w jelitach od 4 miesięcy sory za pomyłke, zamykam topik

Gość on28w
Bzyknalbym taką 15. Pomimo że mam prawie 30 to młode ciało zawsze w cenie

Gość dziś na pomarańczowo
młode ciało może w cenie, ale dzieci bzykać to już przesada. niektóre panny w tym wieku jeszcze nie mają nawet miesiączki. pedofilia.

Gość d.wood
"Wiem ze za wczesnie bo 15 lat to malo ale potem jest liceum i studia i nie mialabym kiedy miec dziecka. " Rozumiem, ze po studiach to dla ciebie nie odpowiedni czas na dziecko? Nie wmawiaj nam, ze to byla swiadoma decyzja, bo 15 latka guzik wie o dzieciach i ch wychowaniu. Todzice ci pomoga, czy moze raczej wychowaja to dziecko jak swoje? Bo inaczej nie masz szans na skonczenie szkoly, o liceum i studiach nie wspominajac

Gość kolo444
marne prowo :o

Gość bo uwierze
"potem jest liceum i studia i nie mialabym kiedy miec dziecka. " Aaaaaaaaaahahahahahahahaha MISZCZ KUWA! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gleedys
Ola nie pisz na kafeterii bo tu jest takie chamstwo ze brak slow.....poszukaj jakis kulturalniejszych stron dla mam......

Gość on28w
Pedofilia czy nie to tylko sprawa umowna bo tak sobie cwel ustawodawca wymyślił. Najlepsze laski są w wieku 15-20 i prawo tego nie zmieni

autorko jesli to prawda to lepiej zebys poszukala forum dla mlodych matek bo tutaj naprawde nie warto niestety.. wyzwiska leca ciagle a podejrzewam ze ci wszyscy ludzie ktorzy tu pisza nie maja pojecia po co to robia.

Gość Ola232323
Prosze bez podszywu

Gość laaasted
co prawda młoda jesteś, ale nie będe Cie umoralniać, moze zaraz na mnie wejdą ludzie z tego tematu ale ja mam za pół roku 17 lat też uprawiam seks z pełna świadomościa że mogę być w ciązy (mimo że nie będę bo biore tabletki + używam prezerwatyw). tak jak ktoś napisał najważniejsze miesiące dla dziecka już były, teraz tylko żebys miała w miare lekki poród i będzie dobrze, powodzenia w wychowywaniu maluszka ! ;)

Gość Ola232323
Rodzice maja mi pomagac wtedy jak bd w szkole