Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żaba po przejściach

ha! tym razem miss polonia została moja faworytka!

Polecane posty

z numerem 20! ­ zresztą od jakiegoś czasu mam dar przewidywania :classic_cool: chyba zacznę grać w totka :classic_cool:🖐️ ­ sympatyczna ta laska, no i bardzo ładna 🖐️ ­ za to edzia górniak jak zwykle zaliczyła kompromitację. oświadczyła swymi kolagenowymi ustami umieszczonymi w zbotoksowanej twarzy, że "lubi naturalne kobiety" :D a potem zapomniała tekstu :D

Gość Grażynka dziewczynka
A ja stawiałam na "piątkę" choć wypowiedziamni się skompromitowała :P

co do edzi to mów co chcesz ale ostatecznie ona nie jest intelektualistką tylko piosenkarką i żadna w polsce nie może się jej równać a że talent nie zawsze idzie w parze z intelektem cóż nie każdy może być mną :P

taaa, edzia jest miszczynią, zwłaszcza po pamiętnym wykonaniu hymnu :P ­ i o dziwo herbuś nawet nic specjalnie nie spaliła. ­ ale oprawa muzyczna wydarzenia była PRZECHUJOWA :o🖐️

hymn to jedna z niewielu jej piosenkowych wpadek no ale łatwiej pamięta się właśnie wpadki niż sukcesy:) taki to nasz polski znak rozpoznawczy :classic_cool: :P

Gość jak nie pije nie rymuje
a dla mnie to one wszystkie byly mydlane ta sie wyrozniala bo grzywkie jej opcieli

Gość bduyyye
tez byla moja faworytka ta 20 bardzo sympatyczna i naturalna

sie uczepili Edzi Edzia herbus to piekna tancerka a Edzia G to :classic_cool: roztyly pokahontias

g

naturalnie to ma robiony nochal

żaba nie bądź zawistna :P

a wiecie, co jest najlepsze? ­ że ta laska nie jest jakimś lachociągiem z wyborów regionalnych (bo wszyscy wiemy, jak dostaje się te tytuły...), tylko wysłała zgłoszenie gazety i dostała "dziką kartę" :) ­ i utarła nosa wszystkim "zawodowym" misskom :D

Gość bdnvbdhtyf
dzieci oglądacie :D

zaba niby po przejsciach a naiwna jak zielona zabka :)

Gość dziś na pomarańczowo
to i ja miałam nosa, bo też obstawiałam tę dziewczynę. najfajniejsza, najlepsza figura, umie się poruszać i jest ładna. nie jakiś tani, wulgarny lachon. super, może w końcu ponownie Polka dostanie jakiś tytuł w wyborach światowych.

Gość stylish29
rzeczywiście ladna

"najlepsza figura, umie się poruszać i jest ładna" ­ fajnie się porusza, bo pracowała w modelingu :) ­ i takie właśnie powinny być miss, a nie jakieś wypłosze. ­ notabene, laska z nr 15 była tragiczna. nie wiem, kto ją tam w ogóle wpuścił.

argument kazda miska placze keidy a ta jeszcze skromnie, ze obstawialakolezanke z pokoju no prosze Cie, zabo przeciez ona dostala 'dzika karte' i samochod dostala co ja wcale nie cieszylo chyba za maly

no właśnie nie zachowała się jak idiotka, rycząc i wygłupiając się przy tym. ­ nie okłamujmy się - te wielkie wzruszenia są wyćwiczone. ­ dlatego każda z tych "zawodowych" missek ryczy na zawołanie, to jest aż śmieszne.

u

Gość Czarszulla
Hihi po koronacji kazali jej wsiąść do samochodu i zostawili ją samą sobie.

a poza tym co, miała skakać z radości? w wysokich szpilach i sukni od zienia? :D ­ samochód miała odpalić i wjechać nim na scenę, czy jak niby okazać radość, żeby wg ciebie było to wiarygodne? nie rozśmieszaj mnie. ­

acha radosc okazuja tylko idiotki ­ zostan ze swoja pewnoscia i spij dobrze sniac o misce :P

"Hihi po koronacji kazali jej wsiąść do samochodu i zostawili ją samą sobie." ­ dokładnie, to było chamskie. ­ musiała wsiąść, żeby były focie dla sponsora. a weź sobie człowieku w takiej kreacji wsiadaj za kółko :o ­ jakby nie wystarczyło stanąć obok i się wyszczerzyć.