Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iga102ee9292

Jest zainteresowany ale nie ma czasu? możliwe?

Polecane posty

Gość Iga102ee9292

Ciągle dookoła słyszy się, że skoro mężczyzna jest naprawdę zainteresowany to zrobi wszystko byle spotkać się z kobietą chociaż na chwilę. Ja jestem osobą wyrozumiałą i uważam , że każdy ma prawo do wypełniania swoich obowiązków, sprawunków i różnych innych rzeczy. Niedawno poznałam faceta , który przejawia zainteresowanie , pisze , niemal codziennie pyta co u mnie oraz chce się dowiedzieć różnych innych rzeczy na mój temat w zależności o czym rozmawiamy. Jednakże nie ma czasu na spotkania , bynajmniej w najbliższym czasie i ja to rozumiem. Moje pytanie czy uzbroić się w cierpliwość i czekać aż pewnego dnia znajdzie ten czas aby na żywo częściej i bardziej się poznawać , czy jest to coś w rodzaju kręcenia mężczyzn , że bądź co bądź jakby chciał to coś by tam wykombinował? a utrzymuje kontakt tak w razie czego żeby nie zamknąć sobie furtki? co myślicie, proszę o opinie :)

Gość Iga102ee9292
PS. ten najbliższy czas może oznaczać nawet do 1 miesiąca ;)

Gość Iga102ee9292
nikt nic nie odpisze? :(

Gość Znawca_Kobiet
Pewnie że uzbroić się w cierpliwość, może ma tak jak ja praca w weekendy itd.

Gość Iga102ee9292
postaram uzbroić się w cierpliwość, chociaż nie ukrywam że chciałabym bardziej go poznać, martwię się też że taki kontakt jaki tylko jest lada dzień się znudzi...