Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sdaf

niedowartowsiowany

Polecane posty

4 lata starlem sie o kobiete. Wymyslilem sobie ja jako moj ideal, chcialem byc dla niej wazny bo ona byla dla mnei najwazniesza. Okazlao sie ze ona nie proznowala a ja wciaz slyszlem ze ktos ja rzucil a slyszlaem bo traktowala mnei jakos przyjaciela, pryzjaciela ktory zrobi dla niej wszystko czyli pewno frajera, Historia jak milion. Odpuscilem ona po kilku misiacach zadzonial, spsotknaie wrocilo wszystko tak zywe... dziwne mimo tylu kobiet ona nr 1 mimo iz prawie ja znienawidzilem. Po co sie przypomniala skoro i tak nawet nie chce sie spotkac.Wiem jedna rada zapomniec choc nie umiem . wciaz da duzo dla mnei znaczy, bez sesnu

Gość caraat
beanlt ::YALA

Gość geal milka
aha h t ud o ae ea m eat 17:13:13 macada:: elat

Gość baszarteguuu ;)
No i wtedy ciotka rozalja powiedziała poco slodzic herbata skoro wyciory nadal w pralni hemicznej.A bo to ja gorsza?! wszedł w słowo wuj Leszek (o niekreslonym płciowym rodowodzie) Gorsza nie gorsza ucieła sprawe Grażyna ale jałówka pszecie na wylocie ,kto jom bedzie pozniej ganiał? -Dość o polityce ! gruchnoł Leszek i ni ztego i owego poczem siem srogo zasępił ...dość mówie! dodał po chwili dluszej .. Zawiesina i utylizacja szepneła strachliwie grażyna.... Niby tak odparł z westchnieniem Grzegosz ..ale som rozwarstwienia... Mosze wiedz w czwartek ? jak zwykle granzyna drązyła kwestje W czwartek bedzie dobrze a może i gorzej podsomowal wikary.