Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzenia dziecka

O czym marzyliście w dzieciństwie?

Polecane posty

Gość marzenia dziecka

Ja marzyłem o własnym pokoju :) teraz już rodzice mi tego nie zapewnią ale nie mam do nich oto pretensji. Sam się postaram na to zarobić.

Gość ggods
ja marzyłam o tym żeby na następne dzień był chociaż chleb w domu, by nie wyłączyli prądu czy gazu a tak było już nie raz :(

Nie miałem dzieciństwa. Marzeń... Kolegów... Koleżanek... Nie byłem lubiany... Nawet zabawek miałem bardzo mało...

Gość popycham tylko posty
.

Gość ja marzyłam o tym
by w domu nie było pijaństwa :(

Gość popycham tylko posty
.

Chcialem zostac przedsiebiorca pogrzebowym i miec swoj zaklad. Napisalem nawet o tym opowiadanie na polskim jak bylo o tym kim chcemy byc w przyszlosci, a polonistka z podstawowki stwierdzila, ze mam dewiacje psychiczna 🖐️ Ale czego mozna spodziewac sie po kobiecie, ktora majac lupiez zaklada czarne marynarki 🖐️

Gość bhfvftyfghjh
o ideanym pluszaku koloru różowego.

Gość marzenia się nigdy nie spełnia
ją. Dopiero jak coś zostawimy w spokoju dostajemy to... gdy o tym cały czas nie myślimy.

Gość im'nIx
Ix>w'

Gość rigips
Ja nigdy nie miałem marzeń.

Gość marzenia się nigdy nie spełnia
ją gdy tego chcemy.

Do tej pory powiedziałem o tym tylko jednej osobie i nie zamierzam innym o tym mówić, także tego :)

Gość A ja miałam..
cudowne dzieciństwo..... A moim marzeniem było nigdy nie dorosnąć...:) bałam się dorosłości, tej odpowiedzialności a jako dziecko czułam się bardzo bezpiecznie..:)

Gość ;l
l;

Gość palllalama
Jak bylam mala to mialam wiele smiesznych marzen: Chcialam byc listonoszka Bibiliotekarka - porobilam karty bibliotekarskie do wszystkich ksiazek w domu i mialam liste ludzi zapisanych do biblioteki, ktorym na niby wypozyczalam ksiazki Projektantka mody - zarysowywalam cale zeszyty modelkami w strojach mojego pomyslu Nauczycielka - w kazdym roku zakladalam nowy dziennik mojej klasie i w domu udawalam, ze ich ucze (w sumie to mam wyksztalcenie w tym kierunku, ale po praktykach w szkole odwidzialo mi sie) Chcialam byc bogata businesswoman, podrozowac po swiecie i jadac w restauracjach - razem z siostra udawalysmy, ze jestesmy w restauracji jedzac kolacje i rkoilysmy chleb z pasztetem za pomoca noza i widelca :D W sumie to pracuje teraz w duzej korporacji za granica, niestety nie jestem bogata :D