Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalinaaaa

zaszłam w ciąże zaraz po miesiączce

Polecane posty

Gość kalinaaaa

Hey, dziewczyny :) Jestem w ciąży :) wg OM (22.12.2012) jest to 5tyg i 3dn. Ale USG wykazało że pęcherzyk ciążowy ma 10mm, a zarodek 1mm, gin powiedział, że jest bardzo mały :( w dodatku mam 7cm torbiel na lewym jajniku. Jeśli wierzyć obliczeniom gin, to di zapłodnienia doszło 27.12, czyli w ostatni dzień @ lub 1dn po, najgorsze, jest to, że nieświadoma tego, że się nam udało, na drugi dzień dostałam ogromnej gorączki 39,4 st, dreszczy, bolów mieśni, głowy - objawy jak na grybę, potem był kaszel i katar, stosowała, gripex, napoje w saszetkach, syropy i leżałam chorując się. Potem przyszedł sylwester i wypiłam drinka i lampkę szampana, niedawno ok 2-3 tyg znów drinka i łyk flavamed. Czy możecie mnie uspokoić, że wszystko będzie dobrze?

Gość majzuaws
Wszystko będzie w porządku, ja z synem długo nie wiedziałam o ciąży bo miałam nierególarne okresy i potrafiły 2 tygodnie się spóziać, nie planowaliśmy wtedy ciąży troche szliśmy na żywioł bo byliśmy bardzo młodzi, też były imprezy i różne szaleństwa, dopiero jak długo nie miałam okresu, poszłam na badanie atam już spora ciąża, syn od początku był zdrowy i jest bardzo inteligentny, powodzenia