Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juvenia

Przegladacie czasem blogi?

Polecane posty

Gość juvenia

Mam pytanie. chcialabym zalozyc bloga wielotematycznego, zeby opisywac to co najbardziej l;ubie robic czyli szyc na maszynie, gotować, robić bizuterie DIY. i teraz moje pytanie: czy lepiej zalozyc kilka blogów o jednej tematyce no jeden o szyciu, inny o gotowaniu czy jeden wspolny na wszystko? czego szukacie na blogach?

Gość BOBOX
jeden blog ale ja ogólnie jak już coś przeglądam to vlogi na YT

Gość juvenia
znalazlam taki przykladowy blog wielotematyczny . co sadzicie? tam dziewczyna ma duzo kategorii a ja chcialabym glownie o szyciu na maszynie, przerobce ubran, ale lubie tez gotować. czy to da sie polączyc?\\ jak to widzicie?? http://kokadiy.blogspot.com/

Gość adidadituttipaletti
chyba jeden to lepszy pomysl. jak kogoś interesuje szycie to przeciez nie musi oglądac postow o gotowaniu :)

Gość Kalarepka452
A ja tam proponuję każdy osobno, bo jak ktoś będzie zainteresowany tylko jednym, to pójdzie na konkurencyjny blog, zamiast przekopywać się między innymi tematami. Tak będzie po prostu czytelniej, jak jest coś do wszystkiego to jest do niczego

Gość ada minaa
Ja też mam jeden wielotematyczny i wcale nie jest do niczego, bo mam codziennie bardzo dużo odsłon, komentarzy, obserwujących. Ja mam typowy blog dla kobiet też o gotowaniu, o wszystkim co można zrobić ręcznie, o kosmetykach i zabawach dla dzieci, bo sama mam małe dziecko i wiem jak kobiety szukają motywacji do zabaw na blogach. Widze to po komentarzach

Gość marlenka35
W tym miejscu mozesz prowadzic bloga i wymieniac sie poglądami z innymi w różnych grupach tematycznych. http://profifile.pl/

Gość ada minaa
Mi sie podoba ten co wkleiłas. Typowo kobiece tematy w jednym miejscu.