meganmffm 0 Napisano Luty 4, 2013 hej Kobitki!! Czytam czytam różne wpisy z zapartym tchem!!! Sama jestem osobą, która od niepamiętnych czasów się odchudza i przez wiele przeszła (kapuściana, kopenhaska) tylko, ze to jo-jo :( a raczej woda sodowa uderza do głowy i odpuszczam zbyt szybko :( A raczej odpuszczałam. Przeszłość. Tak sobie myślę - pora zamknąć to co było i przestać sobie pluć w twarz jak to znowu poległam i się zapuściłam. Było, minęło i nie wracamy do tego. tak trzeba myśleć i iść do przodu :) i głowa do góry!! w tej chwili czuje się, wyglądam i jestem jedną okrągła ''bezą'' :( -sam cukier i tłuszczyk. No cóż - przyznanie się do tego to chyba pierwszy krok.. Od jutra zaczynam się przestawiać - przestawiać na nowe tory. myślę sobie, że musi być troszkę restrykcyjnie- żebym zobaczyła efekty i poczuła się lepiej -to mi doda sił :) Tak sobie postanawiam -schudnę. Ciągle o tym myślę ale jakoś niewiele robię w tym kierunku... no bo w sumie.. o czym będę myśleć jak już schudnę..?? :) O ŻYCIU!! a nie o jedzeniu czy nie-jedzeniu jak teraz. AMEN! Ktoś się dołączy?? Razem raźniej :) Będę się meldować pon, śr, pt :) trzymajcie kciuki!!!! A co robię -dieta grejfrutowa - jest tutaj na forum :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chuda szkapaaaaaaa Napisano Luty 4, 2013 Powodzenia !!! Cel, upór, konsekwencja!!! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
windnita 0 Napisano Luty 5, 2013 chodz na mojego linka :) damy rade a motywacji nie brakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaoaaaaaaaa jaki to link? Napisano Luty 5, 2013 ;p0lxk ';/ }cv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
windnita 0 Napisano Luty 5, 2013 Dieta - potrzeba kompanki - 15 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karaluszkowy Napisano Luty 5, 2013 kolejna szybka dieta i kolejne piękne jojo Oj dziewucho nic cie zycie nie nauczyło. Sport, dieta mż i zmiana trybu życia a nie bzdurne diety, uzyj mozgu dziewczyno! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach