Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facebook i nasza klasa nk

Dlaczego jeszcze nie śpicie o tej porze? O czym myślicie????

Polecane posty

Gość Martyna Jakubowska
Nie śpię bo przypomniało mi się, że nie ustawiłam sobie budzika, poza tym łiła mnie trochę swędzi :classic_cool:

Gość aniuiaiaiaiaiia
dzisiejsza szkoła :o chemię mam o 7 :o

ja trzecią noc nieśpię. Przewiało mnie i mam straszny ból szyi i głowy.drógą kawę piję

Arecki powrotu do zdrowia!! :) Ja chodzę spać ok 2, 3. U mnie jest 01:45 teraz. Przyzwyczajenie po pracy na nocki kiedys tam...

Arecki, posmaruj se szyje naproxenem, chemii nigdy nie lubiałam :O a ja wciąż mam dylematy życiowe! 1.Usunąć fb i nk 2.Co ludzie widzą w nieprawdopodobne a jednak? pamiętnikach z wakacji, trudnych sprawach, dlaczego ja i ukrytej prawdzie.... przecież to głupie a nawet ja to oglądam.

smierć- dziękuję. Chociaż z takim nickiem życzenia? No ale cóż. Do wszystkiego idzie przywyknąć. Wiecie co to jest paraliż przysenny? Do tego też przywykłem

naproxenu niemam ale mam taką maść z niedźwiedzia i borsuka syberyjskiego. Smarowałem i nic.

Gość oriffo mongk
a mnie głowa boli i pomyślałem, że jak zjem wędzoną makrelę, to mi przejdzie

Facebook i nasza klasa- co ludzie widzą w pamiętnikach itp. ??? To są odmóżdżacze, i takową funkcję mają pełnić. Czasem po ciężkim dniu czlowiek ma ochote obejrzeć byle badziewie przy ktorym nie trzeba myśleć. I to spełnia swą rolę w 100 %. Arecki - smierc jest częścią zycia , żaden zmarły nie mówił że jest zła :D.. to tylko żywi postrzegają ją jako smutny incydent. Na przewianie najlepszy jest... czas.Leczy rany.Serio serio.