Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Give yourself28

Jak upokorzyć rozwydrzoną, bezczelną i arogancką 7 latkę - pasierbicę.

Polecane posty

Gość Give yourself28

Udaje bardzo miłą, uśmiechnięta ale widzę przy tym że jest dwulicowym małym szczurem.

Gość ale bym ci
ALE JESTEŚ POJEB. ZOSTAW DZIECKO W SPOKOJU , ALBO SIE WYPROWADŹ W PIZDU

Gość roladinia
o mamy macochę babajagę ?

Gość zedrzyj jej majciochy
i zlój na gołą dupę 🖐️

Gość mala234
Jak mozna upokorzyc DZIECKO?! Przeciez ona moze tak sie zachowywac bo czuje sie zagubiona w nowej sytuacji? moze sprobuj ją zrozumiec a nie karcić? Dla niej najlepszą obroną jest atak. Dla Ciebie też?

Gość kura_domowka_slodka
a co robia z dziecmi w austrii??? :(

Gość kulka pulka
jak podłą trzeba być kobietą żeby chcieć upokorzyć dziecko? Nie dziwię się że mała jest dla ciebie wredna... czuje ZUO z daleka, dzieci tak mają:)

Gość kura_domowka_slodka
trzymaja w piwnicy nie tylkow australii, we francji jest jesczze gorzej :( co za ludzie, co z tych dzieci potem wyrasta kiedy sa niezalezne??? to jest niewyobrazalnie okrutne!!!!

Gość kura_domowka_slodka
mysle ze jest mloda, i nie ma podejscia do dziecka, ludzi , tez nie wiemy ile ma lat, moze jest mloda i glupia jeszcze?

Gość kura_domowka_slodka
no ale co wy chcecie od dziecka?to wina rodzicow, ich podejscie, ich wychowanie

Gość hjhli;
ma 28 lat, to już nie jest gówniara :o

Gość autorga do damskie bydle.....
....ofiara swych sadystycznych rodziców....

Gość RopinhÓÓTT de furiiiia
Autorka jest ofiarą zgadzam się.....chciałbym obejrzeć jej skretyniałych rodziców.............

Gość kakakukukoko
traktuj ją jak powietrze i olewaj, nie uśmiechaj się do niej a jak coś powie według niej mądrego lub smiesznego to tylko popatrz z politowaniem. Olewanie i ignorowanie to najlepszy sposób.

Gość fsdfsdf
O, "gimgówna" mają ferie. :D

Gość gość
do yourself28 Kochana mam ten sam problem nienawidze syna mojego faceta-to gnida,kanalia i szuja.Ma 8 lat a jest podły bardziej niz nie jeden 25 latek. Udaje miłego ja cos chce-tyle raz sie nabrałam ale od dzis koniec!!!!!!!!zniszcze tę małą szmatę,nie mogę patrzec na jego szpetny ryj,zyczę mu najgorszego.I mam gdzies ze mnie oceniacie.Same zajmujcie sie cudzym dzieckiem przez kilka miesiecy i same bedziecie mówiły to co ja.Najłatwiej oceniac gdy samemu nie jest sie w takiej sytuacji!!!!! Yourself28 upokażaj na kazdym kroku,ubieraj go w brudne ciuch,idąc na placyk zabaw w upał przypadkiem zapomnij picia lub ubierz ja za ciepło,podawaj niesłodkie picie,gotuj to czego ona nie lubi,zmieniaj kanał gdy oglada bajkę,włacz muzykę której nie znosi,nie rozmawiaj najlepiej wcale,nie przytulaj,krytykuj jej ubiór,zachowanie,badz surowa.Pamietaj partner zawsze wybierze ja!!!!ja jestem na etapie ucieczki z takiego związku tylko brak pracy mnie ogranicza,ale wierzę że to chwilowe

Gość gość
Jesteście psychopatkami. Projektujecie swoje uczucia na niewinne dzieci :O kiedys wam za to odpłacą, pamiętajcie że kiedyś też możecie być stare i bezbronne...

Gość gość
kobiety naprawde trzeba byc niedojrzałymi idiotkami zdeby porównywac sie do 7-8 latków przyszła matko jedna z drugą wyobraz sobie ze to wlasnie jakaś szmata próbuje wykończyc twoje dziecko ale widocznie nie posiadacie dzieci bo wypisujecie takie bzdury a może problem jest gdzie indziej po prostu to wy jesteście zazdrosne o ten czas któren wasi faceci poswiecają im wspołczuje biedne jesteście

Gość gość
najpierw się wiąża z facetem z dzieckiem, a później robią problem KRETYNKI

Gość gość
same jesteście kretynkami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! najedzony nie zrozumie głodnego tak samo wy nie zrozumiecie nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wiązałam sie z facetem ktory ma dziecko bo oczywiscie on mi tego nie powiedział tylko po kilku miesiącach!!!!!!jak ja juz sie zaangazowalłam!!!! co wiecej nie jestem szmata,która znęca sie nad dzieckiem,bo śmiem twierdzic,że jestem lepszą"macochą"niz jego własna matka,która szuka tylko kutasa na kazdym rogu ulicy,ona kaze dziecku kłamac,wraca od niej głodne,brudne i w dodatku nabuntowane!!!!!!!!!!w dodatku jego matka ma cos nie tak z głową!!!to ja słucham jego jęku w nocy i wstaję do niego nie ona!!!to ja odrabiam z nim lekcje,z*********m po niego do szkoły!!!to ja piorę mu obsrane gacie!!!to ja chodze z nim na placyk,na trening,na zajęcia poza lekcyjne NIE ONA!!!!!!ja go nie czestuje alkocholem jak jego mamusia!!!!! mimo szczerych chcęci,które do tej pory miałam nie pokocham tego dziecka,bo to taki sam potwór jak matka!!!ma taki sam charakter!!!za to co dla niego robię nie usłyszłam słowa dziekuje tylko same pretensje!!!!k***a!!!!!! Wiec nie oceniaj jak nie wiesz co to znaczy wychowywac cudzego bachora!!!!!!!!!jak to przerobisz to się odezwij -zapewne zmienisz gatkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i to bardzo!!! aż będziesz zdziwiona,żę jestes w stanie az tak nienawidziec!!!!!

Gość gość
wystarczy popatrzeć na twoją "gatkę" i już wiadomo że od mamusi się wiele nie różnisz. Dziecko które ma 8 lat tak naprawdę ledwie wyszło z pieluch, przeżywa problemy szkolne itp przede wszystkim potrzebuje bezpieczeństwa i miłości a nigdzie tego nie dostaje, to jest straszne. Żal mi dzieci dlatego patologię powinno się od razu kastrować.

Gość gość
kobieto, idź do psychiatry, jesteś CHORA.

Gość gość
Ja rozumiem i wspolczuje obu stronom. Nie wiem, co siedzi w glowie dzieciom, ale nawet jesli swoja postawa probuja sie bronic przed 'obca baba' lub wolaja o milosc, nie zmienia to faktu, ze dla nowej poartnerki tatusia jest to koszmar. Dlatego mam zasade, ze nie spotykam sie z facetami, ktorzy maja dzieci. Po prostu zaraz po zapoznaniu pytam wprost, czy maja dzieci. Jak ktos napisal wczesniej - facet zawsze na pierwszym miejscu bedzie stawial wlasne dziecko. Jest to zrozumiale, jednak ja sama nie mam dzieci i skoro dla mnie partner jest najwazniejsza osoba w moim zyciu, to i ja musze byc jego numerem jeden. Stad moja zasada. Autorko i druga dziewczyno z pasierbem - zycze Wam jak najszybszego uwolnienia sie z Waszych zwiazkow i znalezienia facetow bez obciazen w postaci potomstwa z poprzednich zwiazkow