Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynazdrugiegopietra

badanie hormonów, proszę kobietki doradźcie

Polecane posty

kochane, pani endokrynolog zaleciła mi zrobienie badań hormonalnych (estradiol, fsh,lh, prolaktyna, tsh,ft4, anti tsh, kortyzol, testosteron i inne takie) powiedziała, że mam je zrobić 3 dnia cyklu co jeśli 3 dzień cyklu wypadnie na sobotę lub niedzielę? z wrażenia i ze stresu spowodowanego tym co mi mówiła - nie wpadłam na to by ją to spytać macie doświadczenie z takimi badaniami? będę bardzo wdzięczna za podpowiedzi strasznie się stresuję moim stanem zdrowia i chcę zrobić te badania tak by dały jak najlepszy obraz tego co się dzieje z moimi hormonami

Gość włąmujesz się wtedy do
laboratorium, odnajdujesz sterylną igłę i walisz trzy probówki wysyłając je priorytetowym DHL'em do najbliżego szpitala wojewódzkiego :classic_cool:

uhm dzięki a może jakieś poważniejsze porady?

Gość możesz jescze wsadzić
rękę do sokowirówki, a uzyskany w ten sposób krwisty koktajl przelać do pojemnika na żywność :classic_cool: Tak jak w poprzednim przypadku, z taką oto wałówką udaj się do najbliższego szpitala wojewódzkiego :classic_cool:

Gość w szpitalach wojewódzkich
przyjmują ponadto otwarte złamania, możesz zatem wsadzić sobie piszczel w imadło i zagiąć nogę w lewo pod kątem 32 stopni tak, by kość wyłamała się 1,45 cm nad powierzchnię tkanki. Przy okazji hospitalizacji napomknij, że na dniach miałaś mieć badaną tarczycę i prosisz o ulanie ciutki krwi do odpowiedniej probówki i zaniesienie jej do laboratorium szpitala wojewódzkiego, w którym się znalazłaś :classic_cool:

dzięki zobaczymy jak Wy kiedyś będziecie poważnie chorzy i będziecie pytać o radę

Na oczach przerażonej rodziny zjadam chińskie kalkulatory, wmawiając wszystkim że to gofry :classic_cool: Niezwłocznie muszę zbadać poziom alkadów w organizmie, pomocy!!