Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mfekfdnflknfd

Pytanie do kobiet. Ile czasu musiało minąć żebyście przestały tęsknić?

Polecane posty

Gość mfekfdnflknfd

Tak jak w temacie. U mnie dziś mija dokładnie miesiąc. Wiem, że z kimśsięspotykał :O nie wiem jak jest teraz. Nie potrafię bez niego żyć...

Gość nie powiem kto !
narazie 3 lata i nic ku lepszemu

Gość fkemwjfjm
u mnie okolo 2 lat

Gość mfekfdnflknfd
O jezu :(

Gość fkemwjfjm
ale jak znajdziesz sobie wczesiej faceta to zapomnisz o eksie:) ja wspominalam tego buraka bo byl jednym facetem jakiego mialam

Dziewczyny możecie i 10 lat rozpamiętywać a nawet całe życie tylko po co? Nikt mi nie wmówi że to silnejsze od niego. Macie 2 wyjścia albo tak rozpamiętywac i patrzec jak Wam życie ucieka przez palce albo wziąć sie w garść, nie wyszło to nie wyszło widocznie tak miało byc albo nei zasługiwał na Was albo nie miałyście na to wpływu i tyle w temacie. Zajmijcie się sobą, wyjdźcie do ludzi, zapiszcie się na basen, czytajcie ksiażki, skupcie się na tym żeby dobrze wyglądać i dobrze sie czuć a miłosć sama do was przyjdzie w przeciwnym wypadku nie wyszycie z miejsca i ta "tęsknota" (choć pewnie nie jest tęsknotą za konkretną osobą tylko wyobrażeniem o niej)Was przytłamsi i będziecie musiały ciągnąc ją przez całe życie! Głowa do góry na tym świat sie nie kończy, taką decyzje podjełyście bądź oni podjęli.

Gość mfekfdnflknfd
fkemwjfjm, mój też był jedynym (pierwszy i jedyny). Miałam kogoś w międzyczasie, ale nic poważnego, poza tym później się"zeszliśmy" z tym moim więc teraz mam świeże, miesięczne rany

Gość Ju.............
Jak się zakochasz w innym to Ci przejdzie samo, jak ręką odjął. :) A czy to będzie za miesiąc czy za 10 lat to już inna sprawa.