Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhyhh

Matka mojego chlopaka mnie nie lubi.

Polecane posty

Gość yhyhh

Nie wiem czemu, ogolnie jest oderwana od rzeczywistosci, nigdy nie probowala nawiazac ze mna jakiejs relacji, rozmawiac chocby grzecznosciowo o pierdolach typu studia, praca, no nic. To bylo takie "dzien dobry/dowidzenia", mega niezreczne dla mnie,zwlaszcza ze moja matka zawsze byla bardzo mila dla niego, jak przyjezdzal rozmawiala, pytala o prace, nauke, ogolnie jak sobie radzi. Ostatnio mielismy spiecie u niego w domu, nie byla przy sprzeczce ale widziala efekt finalny, taki ze wyszlam (nie z trzaskaniem drzwiami-po prostu opuscilam lokal). Nie wiem co on jej powiedzial, ale teraz to juz nie lubi mnie na pewno i nie wyobrazam sobie,zebym miala znow pojechac tam w gosci.

Gość yhyhh
Nie. On sam mi powiedzial, ze szybko nie bedzie mogl mnie do siebie zaprosic, bo matka na mnie krzywo patrzy.

Gość yhyhh
rzeczywiscie jest z nia za bardzo zwiazany, ale nie jest maminsynkiem, raczej powiedzialabym, ze matka zatanczy jak on zagra, ale moze nie chce/nie potrafi tego odkrecic, pewnie w zlosci na mnie czegos jej naopowiadal. Jakies rady, co robic zeby uleczyc ta sytuacje?