Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ptaszkowa

Czy możliwe że to ciąża? to jej objawy?

Polecane posty

witam kobietki, mam pytanie i mam nadzieję, że pomożecie spóźnia mi się okres już 5 dni, ale muszę dodać, że to nie pierwszy raz prawie zawsze mi się spóźnia i być może już świruję, nie bolą mnie piersi i w sumie prawie nigdy nie bolą, ale bolą mnie jajniki od wczoraj dość intensywnie, bardziej prawy, z przerwami. Czuję jakby wilgoć w pochwie i mam wodnisty śluz. Z mężem kochaliśmy się zawsze z prezerwatywą hmm no prawie raz nam się zdarzyło bez ale przez ok 10 sek w dwóch podejściach, a później się opamiętaliśmy ;p czy mogę być w ciązy? dodam że wcześniej okres mi się spóźniał nawet 2 tyg. Boję się bo chciałam jeszcze zaczekać z ciążą. pomóżcie bo zeświruję zanim kupię i zrobię test.

Gość sysaaaaaaa
Nie , nie jesteś w ciąży :) weź ciepłą kąpiel , zrelaksuj się a okres sam przyjdzie

Gość zaburzenia hormonalne...
Skoro prawie zawsze Ci sie spoznia to moze wcale Ci sie nie spoznia tylko czasami pojawia sie za wczesnie. Jesli twoje cykle czesto trwaja ponad 35 dni to moze to swiadczyc o zaburzeniach hormonalnych. nie ignoruj tego, bo w przyszlosci mozesz w ogole nie zajsc w ciaze.