Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość hkiyu78789

Toksyczy kolega jak się uwolnić ?

Polecane posty

Gość hkiyu78789

Mam takiego kolegę od 10 lat który jest bardzo toksyczny i szczerze bardzo irytuje mnie jego żałosne zachowanie. Wiecznie ze mną konkuruje, wymądrza się, potrafi tylko gadać o sobie jaki to on super i cudowny co zrobił kiedyś a co teraz mimo tego że gówno zrobił i gówno widział, kompletnie nie ma pojęcia na temat branży w której się udzielam na co dzień bo to moja pasja ale zawsze bardzo chętnie krytykuje moją ciężką pracę. Jak chcę żeby udowodnił coś to się wymiguje, udaje i zalewa wodą gadając jeszcze większe bzdury. Taki koleś który po prostu rozmawia z tobą o życiu udaje że zna się na rzeczy do tego jest cholernie zazdrosny i zawistny i leczy na tobie kompleksy każdego dnia i myśli że mu to wychodzi a jak przyjdzie co do czego to udaje głupiego i cisza by za parę dni znowu dać o sobie znać i udawać że wszystko ok. Jak pozbyć się relacji z takim człowiekiem ? Już zmieniłem numer telefon nie dałem mu go ale cały czas mam go na faceboku i tam bez przerwy do mnie pisze lub zaczął też wydzwaniać na domowy.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować