Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gvbfgvb

O co wam chodzi z tymi nickami czarnymi i pomarańczowymi? Bo nie kumam.

Polecane posty

Gość gvbfgvb

C to za różnica czy ktoś ma czarny nick czy pomarańczowy? Dla mnie żadna. Bo jak mam czarny to co ze na stałe tu jestem? Że jestem fajna? Czy co? Bez problemu mogę założyc czarny i być miła albo nie miła,pisać kuluralnie albo i nie,ale nie rozumiem po co te naskakiwanie na pomarańczowe nicki. Bo czarny że jest się stałym i gwiazdą i ma się fanów? Jest się lepszym? No kurde nie kumam,chore jesteście.:D

Gość czują sięlepsze
a tak na prawdę połowę życia przesiedzą na kafe,mi czarny nie potrzebny bo wejde raz na 2 tygodnie...

Gość fdfdsfdsfdfdfddsd
no a wiekszosc tych czarnych jest mila a potem zmienią sie na pomaranczowo i pod pomaranczowym poakzuja jakie sa wredne naprawde

same sobie odpowiadacie na pytania pomarańczowe podszywki ;)

jak masz czarny nik i coś o sobie napiszesz to zawsze się ktoś dogrzebie i jak mu na odcisk nadepniesz to będzie się dzięki temu wyżywał pomarańczkom to nie grozi ale plusy tez są

Gość a po co i dlaczego
pisac cokolwiek o sobie na forum internetowym? :O Trzeba byc niespelna rozumu.

Gość asefcasc csdasc
plusy i minusy posiadania czarnego nicka :o:o Ja pierdolę :o:O:o:o:o:o:o:o

Gość heh jak gratka opisala o sobie
zycie cale,jak zyje,co ma czego nie ma i kazdy mial polewke,na takich stronach sie prywatnych spraw nie wyciaga

Nie jestem pewna ale glownie chyba chodzi o to ze jesli masz czarny nick to nikt sie pod Ciebie nie podszyje np podczas jakiejś długiej konwersacji na kafe :D a z tego co widze to wiele jest osob ktorym sie nudzi i tylko czatuja by sie pod kogos podszyc i napisac cos glupiego ;) majac czarny nikc tzw zablokowany masz swoiestego rodzaju zabezpieczenie dla samej siebie ze nikt nie bedzie pisal jak Ty ;) Pozdrawiam

Gość gvbfgvb
no chyba tylko to jeden plus,ze nikt sie nie podszyje...sprawy swoje prywatny tutaj wyciagac to chore