Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam to.

Mam wykształcenie gimnazjalne.

Polecane posty

Gość mam to.
W sumie tu mam pracę ekspedientki stałą. Od poniedziałku do czwartku,więc spokojnie,bym miała czas.

Gość mam to.
A znacie dobre szkoły w Gdańsku? Może być kawałek dalej?

Gość Hej autorko ja też
tylko ze ja juz sie zapisałam. Też się boje ale mam nadzieję że dam radę. Najgorszy to dojazd,ja niestety mieszkam pod Warszawą,o Gdańsku wiem nie wiele.

Gość Ja też mam męza i dziecko
Ja też mam męża i synka i brakuje mi właśnie wykształcenia. Chyba też się dziewczyny zapiszę. Tyle,ze ja nie pracuje ,jeszcze nie szukam i obawiam sie ze pracy nie znajde przez to:P

Gość mam to.
To jest nas więcej:) No ja muszę się upewnić czy jest nabór,mam nadzieję że tak. W Gdańsku to będzie ciężko,nawet dojeżdżać bym mogła.

Gość Ja rok temu skończyłam
liceum w Warszawie. Są dobre,ale nie wiem czy któraś z Warszawy pochodzi? Tobie z Gdańska to za daleko:P

Gość Autorko powiem ci
że sama jestem noga z matematyki (mam udokumentowaną dyskalkulię) i z powodzeniem zdałam maturę (na matematyce był light) i skończyłam studia hotelarskie. Dziś pracuję na recepcji. Nawet jak nie wybierzesz studiów to wybierzesz jakieś fajne studium policealne (wybór jest ogromny). Warto jednak zdać maturę bo po niej możesz iść na uczelnię prywatną i robić jakiś kierunek.

Gość mam to.
Autorko powiem ci Muszę się dowiedzieć jak jest to tutaj ze szkołami. Mam nadzieję,że parę jest ich. Ja rok temu skończyłam No Warszawa daleko,aż tak desperacka nie jestem:)

Gość Ja zaczynam od marca
też się boję matematyki, i jeszcze chemii,ale mam nadzieję ze bedzie dobrze. Mam 20 l to nie wiele zaległości.

Gość Ja wyjechałam z Polski
z wykształceniem podstawowym 3 lata temu. W Polsce to może i wykształcenie potrzebne,ale tu gdzie ja mieszkam nie koniecznie,a te co piszą obraźliwie to nie tak z głową mają.

Gość gość
Nie masz wykształcenia średniego, nie masz matury? Przerwałeś edukację i nie wiesz co dalej? U nas możesz ukończyć szkołę PODSTAWOWĄ, GIMNAZJUM lub LICEUM dla dorosłych. CZESNE i WPISOWE 0 zł!! Przyjmujemy tez na wyższe semestry. Polecamy również kurs eksternistyczny - szkoła średnia w mniej niż 1 rok ! U nas rekrutacja trwa cały czas. Rozpoczynasz w lutym lub wrześniu ! Zapisz się do NOVA Centrum Edukacyjne! Zapraszamy do naszego Sekretariatu w centrum miasta: Zielona Góra, ul. Dworcowa 39/1 tel: 883070678, 683070678

Gość gość
Jak taki off top, bo rzuciło mi się coś w oczy. Rozmawiacie tu kulturalnie, rzeczowo, a macie podstawowe wykształcenie, zaś w tematach, w których panie twierdzą, że są wspaniale wykształcone i niezastąpione w pracy, jest najwięcej przekleństw i wulgaryzmów. Jak to wytłumaczyć? :) Dziewczyny, coś Wam powiem. Idźcie do szkół, dacie radę. W szkołach dla dorosłych jest zdecydowanie łatwiej! Matura jest potrzebna jeśli się planuje studia. Bez matury spokojnie możecie zrobić studium policealne. Chociaż kto powiedział, że nie zdacie matury? :)

No cóż, sama mam wykształcenie wyższe i raczej staram się odcinać od braku kultury, która chyba powinna obowiązywać każdego niezależnie od wykształcenia.

Gość gość
Tez wybieram sie od września do szkoły. Jestem przed 30tką. W wieku 17l musialam wyjechac do pracy za granice,potem wyszlam za mąż ,urodzilam dwojke dzieci i tak juz zostało. Chciałam isc teraz,ale corka ma 3,5 r,mąż rozchorował sie dosc powaznie a nie mamy nikogo na codzien do pomocy przy dzieciach,niani nie chce,bo ciezko znalezc kogos odpowiedzialnego. Mam prace jako opiekunka osob starszych,ale marzy mi sie praca z dziecmi. Na razie wstąpiłam do wolontariatu ,gdzie moge pomagac dzieciom w domu dziecka . Ale chcialabym pojsc na resocjalizacje.

Gość gość
Hm ...a ja znam panią prawnik .Tak tak , dziecko z rodziny prawniczej ale raczej z tych co po wojnie robili przyśpieszone kursy prawnicze. Z wyglądu i zachowania -wypisz wymaluj stereotypowa, aroganca i prostacka Mariolka :O z małej mieściny. Tyle że ubrana drogo co nie znaczy z gustem.Od dziecka przepychana przez rodzinkę, mało zdolna za to jakie koneksje .Ukończyła, sporo po czasie, jeden z gorszych wydziałów prawa w Pl za to robota w sądzie już czekała .Tak że naprawdę papier może jedynie coś sugerować ale nie jest wyrocznią w tym, kim dana osoba jest naprawdę .

Gość gość
Chyba raczej wiele różniący się od średniego :D