Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrze wiem

posówa inną

Polecane posty

Gość dobrze wiem

Tak jak w temacie.Mój mąż jest w delegacji..... i jest tam jego sekretarka... wiem że mają romans

Gość olka_manolka_colka
no i co teraz?ty sobie siedzisz i pijesz kawe?czy ogladasz super serial?

Gość dobrze wiem
nie, piję wódkę... mam dosyć takiego życiawiesz , z mojej strony staram się caly czas, ale on wiecznie widzi moje wady... Ta laska nie ma problemów typu; dzieci , mąż , nadwaga... po części wiem że to moja waga przyczynia sie do tego że szuka takich co ważą 50 kg... Ale jak praliśmy ślub ważyłam nie mało , wiec skąd w nim taka chcica na chude??

Gość dobrze wiem
*bralismy...

Gość dobrze wiem
A w ogóle wszystkie chłopy myslą tylko ku...em..... .Myślą tylko o sexsie A to że dzieci narobią to ich nic nie obchodzi.Jakeś babo chciała dzieci , to masz, i zajmuj się nimi!!JA jestem stworzony do wyzszych celów!

Gość dobrze wiem
kocham go i pragnę jego szczęścia , niech mu ta jego sekretarka da to czego ja mu nie umiem dać

Gość ereeer
to prowo,niby tak spokojnie bys to pisala:/a ile wazysz?ja kolo 80 przy 170cm i maz sie ze mnie zaczal nasmiewac i mowic ze powinnam schudnac:/

Gość jeśli już to posUwa
no i co z tym robisz? Skoro wiesz, że cię zdradza to go zostaw, a nie użalasz się nad sobą i pijesz żeby jeszcze bardziej Ci tyłek rozwaliło! Powinnaś wziąć się za siebie i dać mu popalić!

Gość dobrze wiem
nie to nie prowo pourodzeniu córeczki się bardzo roztylam , w nic nie wchodzę nie mam się w co ubrać on mi nie chce niczego kupic a waze chyba już ponad 100kg ostatnio 95

Gość dobrze wiem
No wiesz... staram si e mu dawać to czego oczekuje.Niestety, czasem jestem padnięta.... a on nie robi nic żeby mnie pobudzić, nawet od jekiegos czasu mnie nie całuje, jego gra wstępna polega na tym że przeleci mi ręka po cyckach , a potem wsadzi palce... wiadomo gdzie ,porusza nimi trochę i ja mam byc gotowa.

Gość dobrze wiem
dobra, zrobiłam byka w temacie... przepraszam.. moja waga na dzień dziesiejszy to 88 kg.. wiem, dużo, ale kiedys ważyłam więcej , a mimo to chciał się ze mną kochać

Gość dobrze wiem
trochę go rozumiem , już mu mówie by nie wąchał tych palców bo go odrzuca i jak chce to może się ze mną kochać w gaz-masce.

Gość dobrze wiem
dobrze wiem ... z godz 23,00 nie podszywaj się proszę, albo zmień pseudonim , bo ty to nie ja , choc widzę że mamy taki sam problem

Gość dobrze wiem
dobrze wiem z godz 23,08 ... wiesz co????? świnia jesteś... ale sprawdzi się w twoim przypadku... bóg nie rychliwy , ale sprawiedliwy... jeśli jestes kobietą... to niech ci wali nawet padliną, a jesli jesteś facetem to niech ci nigdy juz nie stanie! A uwierz że to sie sprawdzi!!!

Gość oto nasza ojczyzna
posówa :D

Gość oto nasza ojczyzna
no dobra kładę to posówanie na karb że jesteś naprana

Gość dobrze wiem
przeciez przeprosiłam za błąd... a znowu nie jestem taka nawalona:-) teraz na temat... kocham mojego męża... ale co mam robić.? Wiem że niby zając się sobą i nie myśleć o nim.... ale jakos sobie tego nie wyobrażam ..

Gość dobrze wiem
*zająć

Gość dobrze wiem
niestety przez swoją nadwagę i to , że śmierdzę nie mam powodzenia

Gość zadzwonowanaaaa
jeden kieliszek wódki ma 100 kcal rusz dupe, zacznij ćwiczyć zadbaj o siebie, zadbaj o cere, zmień fryzure, schudnij, wyrzeźbij ciało -i pokaż mu się w bieliźnie, dorzuć fucka na dowidzenia i wywal jego walizki za drzwi

Gość dobrze wiem
mam tak grube palce , że nie umiem pokazac fucka

Gość zadzwonowanaaaa
poza tym jakbyś się szanowała i nie godziła na takie coś to byś zyskała od razu w jego oczach facetom podobają się uśmiechnięte, pewne siebie kobiety a nie użalające się tłuste pączki wybacz za szczerość zrób coś z sobą macie dzieci?

Gość dobrze wiem
dobrze wiem z godz 23,26 wez spie....aj prymitywie!!!! sam \sama sie wykąp skro twierdzisz że ŚMIERDZISZ! Tak z daleka smierdzisz swoim chamstwem , wiesz??? Nie podszywaj sie miernoto!!! zadzwonowaaa, bardzo chciała bym schudnąc , ale przy niedoczynności tarczycy to trudne.

Gość dobrze wiem
tak , mamy dziecko, ma 5 lat i odp do dobrze wiem... mogę ci pokazać fucka... a jak to zaspokoi twoja perwersje to TAK! MAM TAKIE GRUBE PALCE ŻE NAWET DO Twojej d..y sie nie zmieszczą!

Gość trudne ale nie niemozliwe
ja mam niedoczynnosc, odchudzam sie z dietetykiem, chodze 2 razy w tygodniu na aerobik. Schudlam dopiero ok. 6 kg, wazylam 90 a teraz po 2 miesiacach jakies 84. Wiadomo, inni w tym czasie zrzucilliliby z 10 kg, ale z niedoczynnoscia wiadomo trudniej. Ale daje rade!

Gość EleGannt
no tak, gdy małżonka posiada słuszną i zasłużoną wagę 88 kg. to normalny facet nie ma sposobu aby żonkę zadowolić i musi się ratować ostatnią deską ratunku , czyli wymyśla sobie delegację i zatrudnia sekreterkę na jedną noc z możliwością powtórki i razem trenują 69 dyscyplin sportowych

Gość dobrze wiem
trudne ale nie niemozliwe, gratuluje!🌻 EleGant... mąż jaki by nie był i gdyby kochał żonę potrafiłby ja zadowolic..... a propo... to że żony nie potrafi zadowolić to musi puszczać sie z ku...mi???????

Gość dobrze wiem
tO O CO W KOŃCU CHODZI??? To że mnie zdradza z jakąś cizią , która jest na każde jego skinienie, czy to że nie potrafi mnie zadowolić??? Bo co bo ważę 88 kg????????

Gość do eleGannt
ciekawe czy ten mężulek taki adonis przystojny i wysportowany! Znając życie to pewnie spaślak z wielkim, owłosionym brzuchalem, śmierdzący i chlający tylko piwsko, a jak wiadomo sekretarka dla kasy zrobi praktycznie wszystko.

Gość dobrze wiem
Właśnie.. o kasę chodzi, może liczy na podwyżkę, albo jara ją jego spaczone poczucie humoru.. nie wie jaki jest w normalnym życiu... jak potrafi wyliczyć kazdy zbędnie jego zdaniem wydany grosz