Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sbdcisd

tak mnie głowa boli, tak mi smutno, tak mi źle jest

Polecane posty

Gość sbdcisd

:( :(

Gość sbdcisd
czuje, ze zycie totalnie nie ma sensu

Gość sbdcisd
nikt mnie nie kocha :( niech mnie ktos przytuli :(

Gość sbdcisd
życie mnie uwiera :( nie zostawiajcie mnie :(

Gość pelaska54
jest mi tak samo jak tobie--potrzebuje dobrego slowa, ktore pomogloby mi spojrzec na swiat optymistycznie

Gość śmigła
ile masz lat? ludzie mają jeszcze gorzej. mój mąż mówi żeby nie porównywać się do tych co mają lepiej tylko do tych co mają gorzej od nas. jestem na bezrobotnym bez prawa do zasiłku. mąż przeszedł na zasiłek bo firma upadła.bez żadnej odprawy bo to prywaciarz. od 3 miesięcy nie miał wypłaty. teraz trzeba to jakoś odzyskac. wczoraj wykryli u mnie wrzody na żoładku. a rehabilitacje na kręgosłup mam w czerwcu dopiero. a czym ty się przejmujesz?

Gość sbdcisd
mam kaca i leczę depresje :( wiem ze moje problemy sa... takie niewazne :( ze ludzie potrafia miec duzo gorzej :( ale mi zle :( sprobuj na wrzody pic na czczo rano w letnio-cieplej szklance wody lyzeczka miodu rozpuszczona, sama wrzodow nie mam ale jak mnie zoladek pobolewa to mi to zawsze pomaga

Gość sbdcisd
kurde, jak to zabrzmialo :O mam depresje od wielu miesiecy, lat :( lecze sie na to :( tez szukam pracy :( a wczoraj se popilam na dodatek i czuje sie kurwa fatalnie :(

Gość śmigła
myślę ze jesteś jeszcze młoda i pracę znajdziesz. ja już mam taki wiek ,ze mnie nie chcą. na dodatek mam 3 grupę ale niepłatną. wziełam się za działalność gospodarczą. mam sznsę dostać 36tysięcy, a że mieszkam nad jeziorem zainwestuję w agroturystykę.

Gość sbdcisd
mam juz 30 lat :( wcale nie jestem mloda :( plus taki ze mieszkam w duzym miescie, to latwiej. agroturystyka, super rzecz, blisko natury. moze tego mi wlasnie potrzeba.