Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katrine - zatroskana mama

Moje dzieci sa wspaniale, ale mam z nimi mały problem a właściwie z synem.

Polecane posty

Moje dzieci sa wspaniale, ale mam z nimi mały problem a właściwie z synem. Tak jak możecie wywnioskować udało mnie się! PARKA Mam syna (pierworodnego) i córkę. Żadne tam porody SN tylko CESARKA za ciężkie pieniądze niby ordynator to nasz przyjaciel rodziny, ale i tak przyjął niemałą należność. Moja córka jest wyjątkowa Zaraz, gdy pokazano mi ja po operacji (porodzie) wiedziałam, ze to przyszła miss POLONIA, ale to nie wszystko Dałam jej na imię Zaneta Violetta Victoria (przez C razem ZVV) nie tam jakaś Anna. Oczywiście nie karmiłam, bo mam, implanty (to takie sztuczne piersi gdyby któraś nie wiedziała). Na drugi dzień, (kiedy przynieśli mi ja) chciałam ja przewinąć a ona spojrzała mi w oczy i szepnęła: „Mamo czy możesz mnie pokazać którędy mogę się udać do restroom?. Z synem jest gorzej. Ma trzy lata i ledwo „łapie piąty język. W tym roku idzie do szkoły. Wiem, ze i tak będzie najlepszy (w szkole), ale ta jego „nielotnosc do języków trochę mnie martwi. Co Wy na to? PS. No i z mężem tez mam kłopot Przyniósł tylko 18 tys. Premii ;-( i jak tu żyć? Wstyd przed panią sprzątającą i kochanka męża, ze taki niezaradny jest. Ech życie!

Gość hirrrirrriri
ciesz się że kochanka nie zaciążyła :)

Nie zaciąży mamy tego samego ginekologa tez zresztą przyjaciela rodziny. My się obracamy w wyższych sferach

Gość hirrrirrriri
a skąd wiesz że nie zaciąży? wykastrowaliście ją?

Jak większość ludzi na tym forum. Każdy ma jakieś problemy a to niesprawiedliwe wszyscy jesteśmy inteligentni, młodzi, bogaci tylko te „drobnostki psują nam czasem dzień.

Gość ddddd01
tylko 18 tys? Jeju, co za niezaradny facet, jak ty mozesz z nim zyc? :o Zastanów się nad tym związkiem.

Gość teeeeeeeeeeeeeeeeee
Te wyższe sfery to pewnie Gimnazjum o profilu specjalnym :D:D

jak mowi ze nie zaciazy to znaczy ze nie zaciązy tak ?? ci z wyzszych sfer wiedza co mowia ;)) moze jedna idzie do gina i bierze od razu dla drugiej tabl., albo obie umawiały sie jednoczesnie na załozenie spirali. Słuchaj kobiety bo styrana zyciem i dobrze gada. A do autorki z synem faktycznie troche ciulowo.......... moze jakis znajomy psycholog by pomogł ??? 5 jezyków nie moze złapać co on jakis ograniczony czy jak ??? w zyciu moze sobie nie poradzic

Co do kochanki to ona się brzydzi dzieci. Nie chce być Matka Polka tak jak ja. ddddd01 wiem, wstyd I hańba! Jak ja psychologa, siłownię, basen, kosmetyczkę, panią sprzątającą, opiekunki i rachunki w tym miesiącu opłacę?! No jak?

Gość hirrrirrriri
może do szkoły specjalnej go zapisz

wiaderko uwierz, ze spać po nocach nie mogę. Dlatego pisze na tym forum. Przyjaciółka mi tak poradziła. Powiedziała TYLKO KAFETERIA Tobie pomoże! Uwierzyłam jej w końcu to przyjaciółka. Powiedziała na kafeterii tylko ludzie z wyższych sfer się wypowiadają, sa mądrzy, bogaci, młodzi, życzliwi sa tacy jak TY oni Tobie doradza. Nie wiem może, dlatego, ze po CC syna trzepnęli w głowę a nie w pośladek. Co myślisz?

Hirrrirrriri nie na do specjalnej to nie Nie sadze ;-( Radzi sobie (generalnie) tylko z chińskim mu gorzej idzie. Wiem, ze wstyd. Boże, jaki wstyd! Tu mnie nikt nie zna można się wygadać. Nikt inny (żaden znajomy) nie uwierzyliby w to.

No i poza tym ostatnio kocha się we mnie ginekolog i ksiądz chyba tez ;-( Nie wiem, co robić. Życie człowiekowi na głowę się wali!

Pewnie, ze wstyd. Uderzyć to go nie udrze raczej (to dobre dla pospólstwa). Zresztą rzadko go widuje. Opiekunka go wychowuje. Nie pracuje, ale jestem taka zajęta. Sami rozumiecie

Przepraszam, ze używam potocznych słów, ale śpieszę się. Jeszcze musze zrobić wieczorny makijaż i szpilki założyć. Do łóżka idę!

jak trzepneli syna przy cesarce w głowe zamiast tyłka - nic parchowi nie będzie. A swoją drogą to jaki on musi byc piekny skoro lekarz pomylił twarz z dupa;))) Ksiądz sie w tobie kocha ??? ginekolog sie kocha ??? jak tu potem przed takim nogi rozkładac jak jemu jedno tylko w glowie??? , ale przynajmniej jestes ładniejsza bo nie kocha sie w kochance mężą :) ksiądz juz lepiej - jemu mozesz sie oddac to zawsze bedzie lepiej widziane przez niebiosa ;) a jak jestes katoliczka to juz wogole szczesciara- powinnas czuc sie jak wybrana;) swoja droga to masz przesrane zycie - jak ty wogole sobie dajesz rade ???? jakas masakra

Daje rade, ponieważ mam wspaniałego psychologa. Ginekolog się kocha to jest pewne! Zalotnie się zapytałam:, co jest lepsze? Bulka czy motylek? A on na to: żadne z powyższych! To, co Ty masz! On ma klasę. W kochance męża nie zakochałby się tak jak we mnie. Ksiądz. Z księdzem to bardziej skomplikowana sprawa Nachylił się nade mną, popatrzył mi w oczy i powiedział do mnie: Córko Dodam, ze trzymał mnie przy tym za rękę! Co miał na myśli? To, ze młodsza jestem od niego? Chyba tak. Podobam mu się. No, bo jak inaczej to tłumaczyć? Będę tutaj jutro. Po siłowni i basenie oraz wizycie u kosmetyczki. Z księdzem tez się będę widzieć, bo ma pobłogosławić mój nowy samochód. Mam bardzo napięty dzień jutro. Wiem, ze mogę na Was liczyć. Od razu mi lepiej. Założyłam szpilki jeszcze tylko musze sztuczne rzęsy założyć i mogę iść do łóżka a musze wejść do sypialni na piąte piętro naszej wilii. Ciężko pracuje oj ciężko. Styrana życiem jestem. Mialczydelko ma racje. PS. Wiesz Mój syn nie miał zębów po urodzeniu (wiem, ze to defekt) i mogło się pomylić, co głowa a co .pośladek ..

I jeszcze wiaderko z mialczydelkiem mnie się pomyliło. Powiem o tym na wizycie u psychologa w poniedziałek. Milej nocy 🌻

nie wiem czy bede jutro mogła ci cos doradzic poniewaz jutro lece moim prywatnym odrzutowcem na bora bora, z moimi dziecmi wladajacymi 11 jezykami i mezemk tory jest jednoczesnie moim kochankiem, ginekologiem i ksiedzem jak zajdzie taka potrzeba. Skoro z nim jestem to nie zarabia 18 tys ;))) wiec moze powinnas sobie znalezc jakiegos bogatego kochanka, tylko łapy precz od mojego starego ;)))))) pozdrawiam i zycze milej nocki. i nie zakładaj sztucznych rzes cobys nie wygladała jak dziwka ;) przepraszam za porównanie ;)) do nastepnego ;)) i jak moglas pomylić wiaderko z czyms tam ;))) psycholog powinien zarzucic tu dodatkowe tabsy na koncentracje, pamiec czy na cos sie tylko da;)) ide spac ;)) bo jutro mam napiety dzien ;))